Veel mensen worden niet gelijk behandeld. Activisme heeft in het verleden een grote rol gespeeld in gelijke behandeling. Tegelijkertijd is er het proces van een groei van bewustwording gaande. Soms voelt dit als verschillende dingen. Welke wijsheid kunnen jullie delen over de noodzaak van activisme voor gelijke rechten? 

Antwoord: Je kan het zo zien dat de mensheid in haar geheel zich op een pad beweegt. De ziel van de mensheid wil groeien. En alle krachten bevinden zich op hun plek om dit te laten gebeuren in een natuurlijke flow. 

De frequentie van de aarde, alle invloeden van het licht, de zon, de sterren, de lichtwezens, de planeten, het hele universum: het groeit, ontwikkelt, verandert. 

En in de tussentijd zijn er verschillende dimensies. 


Wanneer je kijkt naar de dimensie waarin activisme plaatsvindt, kun je zien dat er in de wereld zielen zijn die voordat zij in dit leven sprongen de roep voelde om iets te doen aan het ontwaken van de mensen op aarde, omdat het hen niet snel genoeg gaat.
Vanuit het hele universum bekeken zijn zij de sprankelende deeltjes die deel uitmaken van het geheel om de groei te creëren.
Je zou kunnen zeggen dat het deels belangrijk is voor de ziel die een activist is om te ervaren hoe het is om activist te zijn, met alle krachten die je in die rol ervaart. 

Die activisten zijn echter ook belangrijk omdat ze een rol in het leven van anderen spelen. 

Anderen hebben gevoelens en meningen over hun activisme, wat hen misschien meer bewust maakt, meer boos of meer geïrriteerd. En dat is precies wat nodig is voor deze mensen. 

Om je vraag te beantwoorden zouden we kunnen zeggen dat het allemaal samen bestaat. 

Ja, wanneer er geen activisten zijn, zal er hoe dan ook wel een verschuiving in bewustzijn ontstaan, vanwege alle veranderingen in het hele universum die de mensheid naar een volgend niveau leiden. 

En om het volgende niveau te bereiken is het belangrijk om vanuit het innerlijk van de mensheid een bepaald bewustzijn te hebben en een soort van strijders die anderen bewust maken. 

Maar alleen degenen die deze drive diep van binnen voelen vanuit hun natuur zijn de echte activisten. Mensen die die dit doen vanwege iemand anders of vanuit angst zijn niet degenen die de wereld veranderen. Zij zullen echter de persoonlijke ervaringen hebben die belangrijk zijn. 

Uiteindelijk is het antwoord altijd: ‘Alles is goed’. 

Je kan altijd kiezen om niets te doen of juist alles, maar er bevindt zich een innerlijke vlam in ieder persoon die een drive heeft om te veranderen. 

Zoals planten die groeien of bloemen die bloeien, is de natuurlijke vlam van de mensheid om haar zielenvuur te laten branden en te delen wat hen dan ook naar de aarde brengt. 

Vanwege angst, schaamte, twijfel, schuld of overlevingsmechanismen is het echter mogelijk dat de vlam niet langer brandt. Mocht dat het geval zijn, is dat ook de juiste ervaring. 

In het kader van de vraag is het voor de activisten misschien goed om te weten dat ze niet alleen zijn. Soms kan het veel vergen om een strijder te zijn, omdat je vaak tegen een systeem vecht dat groter is dan jou. Je boodschap is belangrijker dan de resultaten die je ziet. 


Het is belangrijk om te weten dat je het doet voor de ervaringen voor je ziel. Het leven op aarde leven dat je te leven hebt, brengt je in een hogere frequentie. En door te weten dat je niet alleen bent, maak je jezelf los van de verantwoordelijkheid om te veel een vechter te zijn.
Dus vraag ons, de engelen, je gidsen, de lichtwezens, de aarde, om te helpen in de richting waarvan jij voelt dat de mensheid die te volgen heeft. 

We hebben meer invloed wanneer we samenwerken en voor ons is het belangrijk om te werken met de mensen die op aarde leven. 

Er zit een manifestatiekracht in mensen die wij niet kunnen gebruiken of geven. 

Samenwerken is als een vlam die ontstoken wordt. Deze zal veel sterker branden dan wanneer jij dit zelf doet of wanneer wij dit zelf doen. 

Deze verbinding is dus heel belangrijk in de verandering die je op aarde wil zien. 

Een gechannelde boodschap van onze gidsen. Via trance mediumschap geven we boodschappen en meditaties door vanuit het veld van universele liefde. Met aandacht voor een brede range van thema’s en lichtwezens.