Vraag: Hebben mensen liefdesrelaties nodig, wanneer ze echt verbonden zijn met het universele veld van bewustzijn en hun gidsen? Deze liefde kan zo vervullend zijn.

Antwoord:
Wonderlijk, niet waar? 

Zijn de kleuren van liefde niet wonderlijk?
Wanneer je naar de regenboog kijkt, zie je alle verschillende kleuren en weet je dat er tussen al die kleuren nog meer kleuren zijn.
Het is interessant om liefde op deze manier te bekijken. 

Wanneer je opgegroeid bent in een cultuur waarin men gelooft dat er maar één soort relatie is, namelijk die met een partner en dat dát de meest magische verbinding van liefde is die er bestaat. En dat de andere relaties van liefde die met je ouders zijn, je kinderen en misschien je vrienden, dan zie je maar een paar kleuren van de regenboog. 


Jullie kwamen allemaal naar deze aarde om zoveel mogelijk kleuren van liefde te ervaren. 

Als je die ervaring niet nodig had vanuit je ziel, zou je hier niet zijn. 

De enige reden dat mensen op aarde willen leven, is om alle kleuren van de liefde te ervaren. 

Dat is het enige wat je mee terugneemt, als je kijkt naar de essentie van je ervaringen op aarde. 

En wanneer we het hebben over liefde, bedoelen we niet alleen de fijne gevoelens van liefde, maar ook de haat, de teleurstelling, het verdriet of het gebrek aan verbinding dat je voelt. Dit alles maakt deel uit van de regenboog, want voor je ziel is er geen verschil tussen het prachtigste gevoel van liefde en het vreselijkste gevoel van haat of het diepste verdriet dat je ervaart. Al die ervaringen zijn voeding voor de ziel, zijn voeding voor de ziel om te groeien. 

Als er niet zoveel verschillende gevoelens in je hart zouden zijn, zou er geen reden zijn om te leven en om veel verschillende ervaringen op te doen door situaties mee te maken, mensen te ontmoeten, verliefd te worden en iemand weer los te laten.

Dat alles is belangrijk voor jouw ziel. 

Dus de vraag of je een relatie met een partner nodig hebt, wanneer je al liefde ervaart vanuit het veld van universele liefde – of je nou zelf verbonden bent of met een groep – is een erg goede vraag. 

Het ligt namelijk aan welke ervaring je ziel zoekt in dit leven. 

Het is mogelijk dat de verbinding met het veld van universele liefde genoeg is voor jouw ziel en dat het verblijven in dat veld de liefde is waar je het meest naar verlangt. 

 Aan de andere kant is het mogelijk dat je meerdere verbindingen in liefde wilt ervaren in verschillende vormen en alle kleuren daar tussenin. 

Geniet dus van elk moment dat je liefde voelt en gebruik je prachtige innerlijke drive om je in situaties te brengen waar je zoveel liefde voelt voor jezelf, dat die liefde gespiegeld wordt door een persoon, een groep, een dier, de natuur, of een situatie. 

Je kan ook heel veel liefde voelen door je bewust te zijn van de liefde tussen andere mensen.
Zelfs dat is een ervaring. 

Dus om je vraag te beantwoorden: liefde is oneindig, liefde heeft oneindig veel uitingsvormen. En ja, wanneer je ziel er klaar voor is, ervaar ze dan allemaal. 

Open je voor de mogelijkheid om zoveel liefde te ervaren als je wenst te ervaren. 

Boven alles staat de liefde voor jezelf, voor wie je werkelijk bent, het goddelijke intelligente wezen dat je bent. Dat is de ultieme liefde.

Dat is een liefde die je zou kunnen zien als wit licht – waarin alle kleuren samenkomen – doorschijnend vanuit je hogere zelf, verbonden met de Bron. 

En wanneer dat witte licht door je heen schijnt, zal je zo’n complete liefde voelen dat deze reflecteert in elke ontmoeting die je hebt. Dan is de persoonlijke liefdesrelatie niet meer zo belangrijk, want je BENT liefde. Je hebt niets meer nodig van buitenaf.
Het hele universum is dan liefde voor jou en je bent één met ieder mens, ieder dier en alles in de natuur. Dat is het meest ultieme. 

Een gechannelde boodschap van onze gidsen. Via trance mediumschap geven we boodschappen en meditaties door vanuit het veld van universele liefde. Met aandacht voor een brede range van thema’s en lichtwezens.