Hoe ga ik om met ondermijnende gedachten en destructief gedrag, juist nu ik diepere liefde en verbinding ervaar in meditaties?

Lieve jij, bedankt dat je zo eerlijk tegen jezelf bent. Mooi hoe je de dualiteit in jezelf kunt zien als golven die ieder een andere stroom volgen en dan op elkaar botsen. En… omdat het water is, is het uiteindelijk mogelijk om de stroom te volgen en tot eenheid te komen. 

Water zal geen enkele gedachte hebben over wat goed of fout is. Het volgt gewoon de stroom en zal op zijn pad vinden wat er ook maar verschijnt. Zonder gedachten erover. En natuurlijk is het interessant dat de meeste mensen zoveel gedachten hebben over wat er in hun bewustzijn verschijnt. Het is een universele wet in een wereld van dualiteit dat daar waar er meer licht is, er ook meer duisternis zal zijn. 

En we weten dat jij weet dat de manier om de dualiteit te overstijgen het verhogen van jouw  frequentie is. Dus de uitdagingen waarmee je wordt geconfronteerd met de krachten die jezelf ondermijnen om echt je waarheid te leven, om echt je essentie te leven, zijn er om je wakker te maken. Om je bewust te maken. 

Misschien merk je dat je die krachten vroeger niet eens herkend zou hebben. Misschien was je er niet eens bewust van. Nu worden ze heel duidelijk; ‘in your face’ zouden we kunnen zeggen. En dat komt omdat die krachten er zijn om je wakker te maken en je uit te dagen om in je ware kracht te staan. Want met elke stap die je zet naar je eigen essentie, je eigen ware kracht, voel je je sterker. 

Het is als de vlinder die uit de cocon komt. Er is strijd nodig om haar vleugels sterker te maken. En dat geldt ook voor jou. Het is noodzakelijk om je vleugels te versterken in de dualiteit waarmee je wordt geconfronteerd. En binnen dat proces begin je je eigen waarheid te leven, om de uitdagingen op je pad aan te gaan. En vooral bewust te zijn wanneer je uit balans wordt gebracht. Op het moment dat je dát voelt… wees je bewust. Het is het moment om te kiezen en terug te stappen in een hogere frequentie. 

Het is alsof je je spieren traint. En we weten dat het niet gemakkelijk is en we weten dat je dit eerder hebt gehoord. 

En weet dat wij degenen zijn die je daarbij kunnen helpen. Dus, wanneer je in meditatie bent, vraag onze hulp om sterk te zijn. Vraag onze hulp om mensen of situaties op je pad te brengen die het leven in een hogere frequentie ondersteunen, die de wind onder je vleugels zijn. Elke keuze die je maakt heeft een gevolg. Dus de keuzes die je maakt, zullen leiden tot een eindresultaat van dualiteit of van eenheid. Wanneer je je ondermijnd voelt door schaduwkrachten in jezelf en je bent je ervan bewust, dan heb je wilskracht nodig om te zeggen ‘nee nee, die kant gaan we niet meer op’. Ik heb de leiding. IK BEN de leider van mijn eigen leven en alle oude patronen en alle ondermijnende contracten die mij beïnvloeden, zal ik niet langer tolereren in mijn leven.

 Je kunt aartsengel Michaël vragen om zijn zwaard van diamanten licht te gebruiken om alle koorden door te snijden die je gebonden houden aan lagere frequenties die je niet langer dienen. Begin je dag elke ochtend met de verbinding met je ziel, je hart en de verbinding met je beschermengel. Vraag je beschermengel om het licht in je en om je heen te zetten. De missie van je beschermengel is om je hierbij te helpen. Je hoeft het niet alleen te doen, maar je moet het wel vragen. 

Neem overdag je momenten om je bewust te zijn van het licht in jezelf; je verbinding met Moeder Aarde; je verbinding met de Bron; je verbinding met je IK BEN kracht, je ziel. Train de spier en je zult merken dat je heel sterk wordt in je eigen licht. En dat is de uitdaging van deze tijd, precies dat. Dus bedankt voor het hiervan bewust zijn en je mooie vraag.

AGAPE Universal Love

Om ons allemaal heen bevindt zich een veld van universele liefde, waar onze gidsen wijze woorden influisteren en helende energie pulseert. Met onze channelings, prayers en meditaties willen we zoveel mogelijk mensen bekrachtigen in nog meer bewustzijn, liefde en gezondheid.

Regelmatig organiseren we een live channeling in Zoom , waar ruimte is voor persoonlijke vragen. Daarnaast organiseren we live channelings en prayers via Zoom en werken we aan online pakketten en programma’s (journey’s) om dieper in te zoomen op specifieke thema’s en groepen lichtwezens. Bekijk het actuele aanbod.