Welke boodschap over Moeder Aarde zouden jullie nu graag met de mensheid willen delen? 

Moeder Aarde bevindt zich in een schitterend transformatieproces. 

De lichtkrachten die vanuit het universum nu gericht zijn op Moeder Aarde zijn van de hoogste schoonheid. 

Er zijn zoveel lichtwezens met hun aandacht op dit moment bij Moeder Aarde, omdat op deze aarde een magische mogelijkheid aanwezig is om een transformatie te maken die steeds niet op dat niveau gelukt is in eerdere pogingen. 

De lichtwezens zijn hier om deze transformatie te ondersteunen vanuit hun diepere wens om dat mee te maken, omdat dat betekent dat niet alleen de aarde en alles wat verbonden is met de aarde naar een meer verlichte staat gaat, maar ook alle wezens die daarbij betrokken zijn, waardoor de expansie van het universum toeneemt. 

Het is een hele vreugdevolle gebeurtenis wat er op dit moment met moeder aarde gebeurt. Onze boodschap is dat de mens dit gaat beseffen. 

Het is geen tijd van angst, het is geen tijd van beperkingen, je onvrij voelen, gevaar of afscheiding. Het is een feest op dit moment!

Het is een feest van transitie. 

En zoals iedereen weet dat de rups een vlinder wordt, zo zijn wij op dit moment op aarde allemaal aanwezig bij dit moment. Het is nu even de tijd van de cocon en al het oude moet afgebroken worden en hergebruikt worden om een vlinder te laten ontstaan. 

Maar het is niet een tijd van donkerte, het is puur een tijd van transformatie. 

Wanneer je datgene wat je was als mens, wat de aarde was, wat de systemen waren, dat wat de rups was, achter je laat zonder bang te zijn waar het naar transformeert, maar je je ook losmaakt van dat oude systeem en je even in dat niemandsland zit – wat heel eng kan zijn, omdat je niet weet waar het naartoe gaat – is de sleutel om liefde te voelen, om vreugde te voelen en te denken: WOW, we zitten in een overgangsfase en we gaan naar zoiets moois!

Alles is erop gericht dat we dat met elkaar bereiken. Dat is zo’n andere stemming. 

Dus onze boodschap is: wees in liefde, wees in vreugde, wees in hoop, weet dat de krachten zó veel groter zijn dan alle mensen op aarde samen. Het is zo’n groot systeem wat hier aan het werk is, waar zoveel licht naar de aarde komt….


Ja, dat voel je in je lichaam af en toe en ja, je bent soms verward omdat je soms zulke andere keuzes wenst te maken of omdat je lichaam weigert om nog iets te doen wat je daarvoor – overruled met je ratio – nog van je hart kon wegduwen. Dat gaat niet meer, want het licht neemt zo sterk toe, dat je hartenergie enorm opent. 


Dus wat we jullie mee willen geven als boodschap: vier feest dat je in deze fase bent, laat los wat het verleden is. Zie het verleden als wijsheid, als fases waaruit je komt, maar dit is echt de Phoenix die uit de as herrijst. 

Het licht wat jullie zullen voelen, de liefde, de vrijheid, de verbinding…

Vier alvast het leven wat in het licht al aanwezig is en slechts door jullie gemanifesteerd hoeft te worden. 

Het gaat zoveel sneller wanneer jullie niet blijven hangen in de angst, in de beperkingen of in de overtuigingen dat het niet de bedoeling is wat nu de bedoeling is en nu zichtbaar is. 

En je samen, met elkaar, feest viert dat de nieuwe morgen aan de horizon gloort.

Een dag vol zon, vol liefde, vol vreugde en verbinding. 

Yvette Visser

Een gechannelde boodschap van onze gidsen. Via trance mediumschap geven we boodschappen en meditaties door vanuit het veld van universele liefde. Met aandacht voor een brede range van thema’s en lichtwezens.