Wat gebeurt er tijdens onze slaap en onze dromen? Waar zijn we dan? 

Het mooie van de slaap van de mens is dat het lichaam even zelf kan regenereren, zonder sturing. Het wordt als het ware met rust gelaten door de krachtige mind van de mens. 

De slaap is letterlijk als het het donker. De cellen regenereren waardoor er dingen van de dag losgelaten kunnen worden uit je systeem. Zowel fysiek en emotioneel als mentaal. 

Tijdens de slaap wordt het lichaam weer opgeladen, doordat alles wat niet langer dient losgelaten kan worden. 

En dan wanneer het lichaam in rust is en het brein in andere hersengolven verkeert, is het mogelijk om naar andere velden te gaan. Dit zijn velden waarin van alles plaats kan vinden. 

Ze zijn verdeeld in verschillende lichtfrequenties. 

In sommige velden verwerk je wat er in je leven gebeurt. 

Dit ervaar je soms bewust als droom en soms onbewust. 

En door wat bewuster met je dromen in contact te komen, door bijvoorbeeld direct te schrijven als je wakker wordt, of er speciaal je wekker voor zet, kun je daarop een bewustzijn krijgen in je dagelijks leven. 


Er zijn ook velden waar je in een soort rustig niemandsland verkeert om de staat van je lichaam te ondersteunen in vrede en rust. 


En er zijn velden waarin je bewustzijn verder gaat met leren, zoals je ziel wenst, om contact te maken met helende velden en bewustzijn van hogere wezens die jou helpen herinneren aan jouw hoogste kennis. 


Ook is het mogelijk in velden dierbaren die overleden zijn te ontmoeten, omdat de sluiers dan wat dunner zijn. Je kunt elkaar zien, je kunt bij elkaar zijn en je kunt elkaar horen. 

Dus de slaap is een uitgebreid spectrum van mogelijkheden. 

Hoe bewuster je dit ervaart, hoe bewuster je je mind kunt trainen om aanwezig te zijn in deze velden. Ook al slaap je. 

De intelligentie van de mind van de mens is zeer groot. 

En het is ook mogelijk om niet letterlijk in slaap te zijn maar het lichaam in een slaap te brengen, terwijl de geest bewust reist.

Er zijn vele mogelijkheden om zelf te ontdekken. 

Weet dat wanneer je dit bewust doet, je in staat bent om ook in het aardse leven bewuster te leven. Hoe meer onbewust je slaapt, hoe meer onbewust je leeft. 

Wat niet wil zeggen dat wanneer je onbewust bent van hoe je slaapt, je niet groeit. 

Het is zeker dat iedereen groeit tijdens het slapen. 

Maar wanneer je de diepe wens voelt om bewuster in die velden aanwezig te zijn, is dat mogelijk. Dat is onze boodschap. 

Geniet ervan. 

Een gechannelde boodschap van onze gidsen. Via trance mediumschap geven we boodschappen en meditaties door vanuit het veld van universele liefde. Met aandacht voor een brede range van thema’s en lichtwezens.