Vraag: Kunnen jullie iets zeggen over data als 22 2 2022? Zijn zulke data verbonden met een portal of is het zo dat mensen de magie hier zelf aan hebben gekoppeld? 

Laten we allereerst zeggen dat het jaar 2022 in jullie jaartelling een bijzonder jaar is. 

Afgelopen jaren hebben mensen de kans gekregen om bewuster te worden, omdat in hun dagelijks leven dingen op hun kop gezet zijn. 

Een uitnodiging om te kijken naar alle gewoonten en patronen die van generatie op generatie doorgegeven worden, om wakker te worden in je eigen waarheid. 


Het jaar 2022 is een jaar waarin je uitgenodigd wordt om het meesterschap in jezelf te erkennen en te herkennen. 

Wat betekent meesterschap in jezelf? 

Dat betekent dat je van binnen naar buiten gaat leven en dat je je bewust wordt dat je zoveel meer bent dan dit lichaam en deze gedachten. 

En dat je ervaart dat er eenheid bestaat tussen alle mensen en alles wat leeft. 

Dat er één bron is die ademt, waarvan het hart klopt in ieder mens. 

Het betekent dat je onderscheidingsvermogen ontwikkelt op jouw waarheid en dat je tegelijkertijd de verschillen en de diversiteit omarmt. 

Het betekent dat de oude manier van leven en van relaties langzamerhand oplost naar meer eenheid en meer diversiteit. 

Het betekent dat er meer kleuren in het palet van de mensheid ontstaan: meer kleuren liefde, meer kleuren samenleven, meer kleuren creaties, meer kleuren technologieën en bovenal meer kleuren die letterlijk glanzen op aarde. 

Het betekent een betere gezondheid, betere energie, een schonere wereld. 

Alles is mogelijk vanuit meesterschap. 

En daarnaast kun je zeggen dat getallen zoals ze bestaan in jullie jaartelling ook door de mens gecreëerd zijn. Wanneer je dat even loslaat en daarachter kijkt, dan zie je dat wat werkelijk speelt de invloed van de sterren is en dat dit zoveel grootser is dan alleen een jaartal. 

En ja, de invloeden wisselen en ja, er zijn portals. 

En ja, we vinden het fijn dat veel mensen kijken naar de getallen die wel degelijk van invloed zijn, omdat elk getal energie heeft.

Wanneer mensen voelen dat bepaalde data een speciale energie hebben, klopt dat. En met name wanneer mensen zich verenigen, zich ver-één-igen, om bewust aanwezig te zijn als kanaal of instrument, om de trilling en de frequentie te verhogen en om meer licht en liefde te ontvangen, door bewust samen te komen en zich te verbinden.

En iedereen van jullie weet dat wanneer meerdere mensen zich verbinden met de intentie om meer licht en liefde te ontvangen, dat dit een enorm groot effect heeft op zoveel meer mensen die zich daar niet bewust van zijn.

Dus ja, het is van groot belang dat op deze data op deze manier samengekomen wordt om verbinding te maken. Samen in stilte, in een mooie energie, in meditaties, met muziek, dansend of met welke rituelen dan ook bij elkaar komen om ervoor te zorgen dat de frequentie van de aarde en van de mensheid verhoogt. 

Daarnaast is het zo dat het belangrijk is dat er mensen zijn die weten wat de portals zijn, energetisch gezien, vanuit de sterren en vanuit alle invloeden die er op onze aarde zijn. 

Dat is meer. Dat is ook de sjamanistische wijsheid, daar zijn zoveel verschillende vormen van. 

En het is belangrijk dat men openstaat voor elk mens waarbij je de zuivere waarheid voelt dat diegene benoemt dat er een portal is. Daar komt het onderscheidingsvermogen van jouzelf weer bij kijken. 

Want stel je eens voor dat jij degene bent die op sjamanistische wijze de portals opent, terwijl iemand anders misschien meer met de engelenenergie portals opent. 

Het is mogelijk dat dat niet dezelfde dagen zijn. 

Voel dus vooral zelf tot wat je aangetrokken wordt om daarbij aanwezig te zijn. 

Want dan kies je de frequentie uit die past bij jou en op die frequentie ben je dan samen met de anderen eenheid aan het creëren, wat een enorm verschil maakt op deze aarde.

Een gechannelde boodschap van onze gidsen. Via trance mediumschap geven we boodschappen en meditaties door vanuit het veld van universele liefde. Met aandacht voor een brede range van thema’s en lichtwezens.