Hoe kunnen we het beste omgaan met de heftigheid in deze tijd? 

Jullie zijn op aarde gekomen vanuit een veld met zoveel liefde en licht. 

Jullie allemaal komen daar vandaan met de intentie om die frequentie op aarde te brengen en te delen. 

En dan is het heftig als je in al die onschuld in een wereld terechtkomt waarin het alleen maar heftiger en heftiger wordt. 

En we kunnen zeggen dat er iets is wat voor jullie kan gelden dat helpt, aangezien jullie allemaal zo verbonden zijn met de bron, met het goddelijke. 

Wat helpt is om je niet te verzetten of met weerstand te kijken naar wat er gebeurt, maar er doorheen te kijken, daarachter te kijken, waar het goddelijke aanwezig is.

Het zal hier op aarde nooit te begrijpen zijn dat het grote geheel uiteindelijk volledig naar licht en liefde gaat, als je nog zo de dualiteit gespiegeld krijgt. Ook op dit moment. 

Wat we jullie willen vragen is om door heftigheid heen in het oog van God te kijken. 

Blijf kijken, want wanneer je daar in de diepte kijkt, zie je daar ook weer liefde. 

En door in die liefde te blijven kijken, help je om alles wat daarvoor zit wat heftig is te transformeren naar liefde, zonder dat jij je ogen hoeft te richten op de heftigheid. 

Want dat dient jou niet, daar ben je niet voor gekomen. 

Jullie zijn niet degenen die dat werk in de heftigheid te doen hebben. 

Daar zijn anderen voor. 

Jullie zijn degenen die je ogen blijven richten op het Goddelijke, de ogen van God achter alles. Wetende, in vol vertrouwen, dat het enige wat jij te doen hebt is om steeds weer die nieuwe aarde te leven. En dat je daarmee zorgt, bijdraagt, dat dit versneld kan gebeuren. 

En wanneer jij dagelijks bezig bent met het leven van de nieuwe aarde, kun je je niet eens richten op de heftigheid. Want dat is geen deel van de nieuwe aarde. 

En ieder van jullie is in staat om te kunnen kiezen om de nieuwe aarde te leven, ondanks de heftigheid die in de wereld bestaat. 

Dus de plek waarop jij leeft, is bewust gekozen om de nieuwe aarde te leven en je niet te richten op de heftigheid. 

Je vrije wil en je keuzemogelijkheden zijn groots op deze plek.
Dus wanneer je je geroepen voelt op deze plek, kies dan echt bewust om de nieuwe aarde te leven. Dat is wie je bent en dat is waar jij voor gekomen bent. 

En zie dan voor je hoe in die donkere kamer van heftigheid jullie licht langzamerhand het donker verdrijft, tot je recht in de ogen van God kijkt, vol liefde en vol licht.

💜 Yvette Visser

Een gechannelde boodschap van onze gidsen. Via trance mediumschap geven we boodschappen en meditaties door vanuit het veld van universele liefde. Met aandacht voor een brede range van thema’s en lichtwezens.