Vraag: Wat gebeurt er met ons DNA in deze tijd? 

Dit is een vraag op zoveel lagen. 

Wat er gebeurt is dat er DNA ontsluiert. En dat gebeurt op zoveel wijzen. 

Deels door jullie eigen werk, deels door de evolutie die mogelijk is in de mens wanneer de frequentie toeneemt en deels door hulp van begeleiders. 


Wat heel belangrijk hierin is, is het collectief bewustzijn van de mens en degenen die zich hieruit onttrekken door hun eigen onderscheidingsvermogen in te zetten.

De mens wordt zo intens beïnvloed op school, zoals we al vaak zeggen. En ieder kind leert met biologie hoe het in elkaar zit: het menselijk lichaam, het DNA. 

En daardoor wordt er een construct gebouwd hoe de mens denkt dat de DNA in elkaar zit.
Bovenal wordt alles zo statisch uitgelegd, alsof het niet leeft en alsof er geen evolutie in zit. Dit is hoe het is, punt.

Op school wordt overal het leven uit gehaald.
Dat is ook waarom er kinderen zijn die daar niet in kunnen functioneren. 

Het is een dood systeem. 

Kinderen kunnen zich niet meer verhouden tot dat wat niet leeft. 

Alles wat niet leeft is niet echt, is een construct van de mens. 

Het is belangrijk dat degenen die wakker worden zich onttrekken van het collectief bewustzijn en het bewustzijn dat hen op school geleerd is. 

Want hoe kan het lichaam evolueren als de mind het niet toestaat?

De mens heeft vrije wil, dus hoeveel licht er ook komt, als er totaal geen geloof is dat het DNA kan veranderen, zal het voor velen niet gebeuren.

Nou is het niet zo dat het überhaupt niet gebeurt, want er is zoveel meer hogere intelligentie aanwezig dan voor jullie zichtbaar is. En op dit moment wordt op die manier gewerkt met de mens. 

Er wordt gezorgd dat er af en toe momenten zijn dat je zelf niet aan het roer staat.
Op die momenten is het mogelijk om je frequentie te verhogen, zodat het DNA verder kan ontwikkelen.

Ook is het zo dat wanneer jullie in hogere frequenties mediteren, visualiseren of in een bepaalde staat verkeren van hersengolven, het mogelijk is dat je DNA verandert.

Waar dat over gaat is dat het vermogen van de mens, het creatieve vermogen van de mens, het scheppende vermogen van de mens, een hogere vorm aannneemt.
Zodat, zoals bekend is van eerdere beschavingen, de mens in staat is tot zoveel meer dan nu. Gelukkig is dat iets wat de wetenschap nog bevestigt, dus wie weet dat dat geloof helpt. 
En voor jullie is het van belang dat je veel tijd doorbrengt in hersengolven waar creatie in mogelijk is. Want creatie helpt om ook je lichaam te ontwikkelen, te doen groeien.

Als je naar Einstein kijkt kun je zien dat het mogelijk is om een vermogen te hebben wat veel verder reikt dan wat je gewend bent. En dat leeft ook in jou en dat heeft onder andere te maken met de ontwikkeling van de DNA van de mensheid.

Dus wanneer je iemand bewondert en je wil graag zo zijn, met een intrinsiek verlangen, word dan die persoon en jouw lichaam zal zich aanpassen. Want jouw lichaam past zich aan aan de blauwdruk die jij je voorstelt die het moet zijn. Vooral als je dat in vreugde doet.

We nodigen jullie uit om jullie zelf wat dat betreft op te rekken via je mind, via je geloof, via de vreugde in je hart.

En wanneer je bewust gaat zitten en vraagt om je DNA verder te ontwikkelen, zien wij beelden van geometrische vormen die met jou samenwerken om dit te bewerkstelligen.

Dus hoe bewuster aanwezig, hoe meer dit kan bestaan.

Tegelijkertijd, wanneer je er niet bewust van bent, word je ook meegenomen in het grote geheel van de mensheid waardoor je op dit moment sowieso op grote schaal aangeraakt wordt om te evolueren.

Een gechannelde boodschap van onze gidsen. Via trance mediumschap geven we boodschappen en meditaties door vanuit het veld van universele liefde. Met aandacht voor een brede range van thema’s en lichtwezens.