Hoe kan ik mijn hart nog meer openen voor liefde?

Dear one!

Je bent liefde. 

Je bent een goddelijke sprankel vanuit de bron. 

Die goddelijke sprankel is gevuld met de eenheid van liefde. 


En stel je dan eens voor dat die goddelijke sprankel liefde wil ervaren. 

Daar er slechts eenheid is, kun je niet ervaren wat het is omdat je het bent. 

En dus kiest de goddelijke sprankel ervoor om naar de aarde te komen in een fysiek lichaam. 

En die goddelijke sprankel is liefde, levend in een fysiek lichaam, een emotioneel lichaam, mentaal, spiritueel..

Levend in meerdere dimensies. 

En alle ervaringen zorgen ervoor dat in die lichamen wellicht wat deuren gesloten worden om geen pijn te ervaren. 

Dus hoe dualistisch is het begrip liefde op aarde?

Wanneer je je hart wagenwijd openstelt en je de liefde volledig voelt, ervaar je het meest prachtige geschenk op aarde. 

En wanneer je pijn ervaart wanneer je hart zo wijd openstaat, sluit je vaak de poort omdat je dat niet nog een keer wenst. Zo zijn er grote poorten en kleine deuren die je hier en daar sluit. 

Hoe kun je je hart meer openen voor liefde? 

Door de goddelijke sprankel in jezelf weer volledig te ervaren. Want voor die goddelijke sprankel hoef je geen enkele deur te sluiten, geen enkele poort dicht te doen.
Omdat de liefde van de goddelijke sprankel slechts kan uitdijen naar nog meer liefde en nog meer liefde, als een oneindige bron. 

Dus hoe doe je dat? Door te zitten in stilte, te verbinden met jouw goddelijke sprankel … en deze liefde door al je lichamen te laten stromen naar buiten, tot je het veld zo groot laat worden dat het bij wijze van spreken de hele aarde, de mensheid en het universum kan omvatten. 

Dat je als het ware die goddelijke sprankel zo groot maakt, dat hij bijna de grootsheid evenaart van de goddelijke bron.

Want dat is wie je bent. 

En dan als vanzelf zal die liefde de gesloten deuren en poorten van je hart weer openen. 

En vul je dan – wanneer je het even moeilijk vindt om jouw goddelijke sprankel te vinden – met de goddelijke sprankel van de natuur, de goddelijke sprankel van dieren die jou onvoorwaardelijke liefde geven, een baby of klein kind. 

De goddelijke sprankel die onvoorwaardelijk kan stralen is voor jou een hartopener, vanwege het onvoorwaardelijke. Het is dus belangrijk dat je je daarmee omringt. En je voedt, van buiten en van binnen. 

Dan blaas je de poorten weer open, zodat de liefde volledig vanuit die goddelijke sprankel je hart binnenstroomt, waardoor je geraakt wordt door de schoonheid van de natuur, maar ook de schoonheid van een ander mens. En jij dan geraakt wordt, maar nu niet in pijn, maar in compassie, liefde…ontroering hoe intens mooi en liefdevol het leven is, in al haar facetten. 

Enjoy.

Een gechannelde boodschap van onze gidsen. Via trance mediumschap geven we boodschappen en meditaties door vanuit het veld van universele liefde. Met aandacht voor een brede range van thema’s en lichtwezens.