Welke kennis over het zelfgenezend vermogen mogen wij ons weer herinneren?

Jullie zelfgenezend vermogen is geloof. 

Er is al veel bewijs op aarde dat degenen die niet beter weten en geen beperkende gedachten hebben vaak degenen zijn die de grootste wonderen ervaren. 


Het is net alsof er een deksel ligt op een groot deel van de mensheid, waardoor het zelfgenezend vermogen niet tot bloei kan komen. 

Wanneer die deksel van de put gehaald wordt, zal er een bron van licht naar boven komen, tot meters in de lucht, met een kracht die onvoorstelbaar is. 


Want alles is mogelijk met jullie zelfgenezend vermogen.
Alles. 

Zolang het ligt in  de wil van de grote Bron, de wil van jouw ziel.

In principe zijn er geen beperkingen.
In principe is alles te helen. 

Alles. 

En de komende jaren zal daar nog veel meer bekend over worden. Hor je met gedachtenkracht, concentratie, geloof en discipline jezelf steeds sneller in staat stelt om op alle vlakken van alles te helen. 

Het bestaat al, het is er al. 

Dus de enige vraag zal zijn: hoe lang heb ik nodig om mijn zelfgenezend vermogen voor mij te laten werken? 


Hoe groter je creatiekracht, hoe groter je geloof, hoe groter je focus, hoe sneller het gaat. 


Wat daarvoor nodig is, is dat er geen beperkende gedachten in jouw mind kunnen komen op het moment dat jij je focust op jouw zelfgenezing. 


Jullie kennen nog de blokkendozen van kinderen met driehoekjes, rondjes en vierkantjes.
Kinderen proberen dan om de juiste vormpjes in de doos te doen. 


En jullie geloven dat alleen de driehoeken door de driehoeken kunnen, de rondjes door de rondjes en de vierkanten door de vierkanten. Maar als je het deksel er vanaf haalt is alles mogelijk en is er geen beperking. 


Dat geldt ook voor je zelfgenezend vermogen. . 

Wanneer je de beperking van de mind er vanaf haalt, ben je in staat om alles te genezen. 

Alles. 

AGAPE Universal Love

Om ons allemaal heen bevindt zich een veld van universele liefde, waar onze gidsen wijze woorden influisteren en helende energie pulseert. Met onze channelings, prayers en meditaties willen we zoveel mogelijk mensen bekrachtigen in nog meer bewustzijn, liefde en gezondheid.

Regelmatig organiseren we een live channeling in Zoom, waar ruimte is voor persoonlijke vragen. Daarnaast organiseren we live channelings en prayers via Zoom en werken we aan online pakketten en programma’s (journey’s) om dieper in te zoomen op specifieke thema’s en groepen lichtwezens. Bekijk het actuele aanbod.