Hoe kunnen we zelf contact maken met een gids van de oude volkeren? Kunnen we door de her-innering van deze wijsheid het spiritueel bewustzijn op aarde vergroten?

Er wordt vaak gezegd dat alle wijsheid al in jullie is. 

En hoe kom je daar precies bij?

Het is zo dat die wijsheid in jouw ziel aanwezig is en het is ook zo dat er gidsen om jou heen zijn die die wijsheid bij jou kunnen brengen, omdat dit gidsen zijn van oude volkeren. 

En wat fijn is om deze kennis meer uit te dragen, is dat je er verbinding mee maakt. 

Dus wat we je willen voorstellen, is dat je er veel bewuster voor kiest om verbinding te maken met de wijze volkeren die zelf altijd verbinding hebben gemaakt met hun voorouders.

Om deze reden werden de voorouders geëerd en bleven ze contact houden, omdat deze wijze voorouders het leven al wijs eindigden en doordat ze de transformatie gemaakt hadden naar het grotere veld, ze nog meer wijsheid tot hun beschikking hadden. 

Dus het inzetten van een wijze van de oude volkeren is een wijs besluit, omdat jij in de aardse dimensie, in de dichtheid van de aarde, niet altijd even makkelijk contact kunt maken met alle kennis uit jouw ziel. 

En de brug die dit mogelijk maakt is jouw voorstellingsvermogen te gebruiken.
Dat jij in de stilte gaat zitten en je verbindt met een wijs volk waar jij je toe aangetrokken voelt, en dan specifiek één persoon die je je voorstelt uit dit volk. 

En je stelt je voor dat diegene voor je komt zitten of naast je komt zitten. 

En dan bouw je dat beeld en gevoel in je voorstellingsvermogen uit. 

Dus je ruikt die persoon, je weet die persoon, je voelt die persoon. 

En je bent daadwerkelijk op een plek met elkaar.

Dan begin je op jouw manier een uitwisseling. 

Dat kan telepathisch zijn,
het kan zijn dat je voor je ziet dat je spreekt,
het kan zijn dat je hardop spreekt,
het kan zijn dat je schrijft en het zo ontvangt,
het kan zijn dat het in je hart gelegd wordt,
het kan zijn dat het in de vorm van een healing is….
En er zijn zoveel meer vormen: 

zang,
dans,
klank,

schilderen,
tekenen,
vuur maken,
offeringen maken…


Er zijn zoveel manieren hoe jij dit weer eigen maakt via jouw huidige systeem om dat weer te belichamen, dus maak de verbinding met je verbeeldingskracht en in het Engels zouden ze zeggen: ‘Milk it’. Dus maak het zo echt, dat je alles eruit kan halen, waardoor je helemaal leeft, waardoor je weet wat je wenst te weten vanuit deze oude volkeren. 

Waardoor je je vragen beantwoord krijgt, maar vooral ook dat jij leert hoe jij deze wijsheid kunt belichamen in het huidige leven. 

Hoe ziet dat eruit?
Hoe voelt dat?
Wie ben je dan?

Kun jij de belichaming zijn van een oud volk? 

Kun jij die wijsheid terug naar de aarde brengen?
Met rituelen, in verbinding met de natuur.
Met de kracht en genezingen vanuit de natuur en energetische verbindingen. 

Er is zo veel mogelijk. 

En er is zoveel mogelijk, samen met elkaar en gebundeld met de oude volkeren. Het is mogelijk om grote shifts plaats te laten vinden op aarde, omdat de kracht van de oude volkeren nog steeds aanwezig is.

Dus we nodigen jullie uit om hier de tijd voor te nemen en je bewustzijn te vergroten hoe samen te werken met deze oude volkeren. 

Wij zijn dankbaar voor deze vraag omdat het een hele belangrijke manier is om op aarde een verschil te maken in een tijd dat dat hard nodig is voor de mensheid en de natuur.
En wanneer jullie vanuit vrije wil deze oude volkeren opnieuw belichamen, zal het in het veld van de mensheid heel veel licht, liefde en wijsheid brengen. 

Daar is veel dankbaarheid voor vanuit hier voor jullie.

Een gechannelde boodschap van onze gidsen. Via trance mediumschap geven we boodschappen en meditaties door vanuit het veld van universele liefde. Met aandacht voor een brede range van thema’s en lichtwezens.