Vraag: Zouden jullie jullie wijsheid kunnen delen over de wet van aantrekkingskracht en onze frequentie? Hoe werken die samen? 

Stel je voor dat je een magneet voor je ziet en een heleboel paperclips in verschillende kleuren. En stel je voor dat je die magneet zou kunnen richten of dat je die niet richt. 

Je zou kunnen zeggen dat wanneer jij ongefocust, onbewust door het leven gaat en je daarbij verschillende frequenties uitstraalt, dat je dan gedurende de dag als magneet allerlei verschillende paperclips kunt aantrekken. Paperclips die staan voor de diepste moeilijke emoties tot aan paperclips die staan voor de hoogste, geweldige, prachtige gezegende emoties. 

Alles is mogelijk. 

Dat is de schoonheid van mens zijn op aarde, dat alles voor jou mogelijk is. 

En dat het mogelijk is om daarbinnen een keuze te maken wat je wenst, door een intentie te zetten. En deze intentie ook daadwerkelijk te voelen. 

Wanneer je naar de magneet kijkt, zou je kunnen zeggen dat de frequentie of het gevoel dat de magneet uitstraalt, letterlijk bepaalt welke paperclip aangetrokken wordt tot de magneet. 

Elke kleur paperclip heeft een eigen frequentie. 

Dus je zou kunnen zeggen dat wanneer jij bewust kiest om vreugde te voelen, dat dan de paperclip met de kleur van vreugde aangetrokken wordt. 

Echter, de intentie is niet genoeg.
Want de magneet en de paperclips reageren op het gevoel dat je uitstraalt. 

Dat is je frequentie. 

Alleen een gedachte is niet genoeg. 

Het is bekend dat gedachten en emoties aan elkaar gekoppeld zijn. 

Wanneer jij iets heftigs meemaakt, heb je een directe emotie. 

En dat is menselijk, net als je die reactie bij kinderen ziet. 

Maar wanneer je langere tijd met je gedachten dat heftige opnieuw beleeft, blijf je die emotie voeden en wordt het een gewoonte om je zo te voelen. 

Dan blijf je de paperclip-kleur aantrekken die past bij een heftige emotie. 

Dat doe je met je gedachten. 

Wanneer je een intentie zet, bijvoorbeeld voor vreugde, dan werkt het alleen om daadwerkelijk de frequentie van vreugde aan te trekken als jij in je systeem daadwerkelijk die vreugde voelt. Je zou kunnen zeggen fake it until you make it. 

Want je bent in staat om je emoties te beïnvloeden, door bijvoorbeeld een innerlijke glimlach. Door dit te voelen, werkelijk te voelen en te oefenen. Of door aan iemand of iets te denken waar je heel veel van houdt. Of door naar de natuur te kijken, naar hoe iets groeit en bloeit en hoeveel schoonheid dat is. Of te verbinden met een dier.

Het is niet voor niets dat er zo vaak gezegd wordt: ga naar buiten, ga naar de natuur.
Want de natuur weerspiegelt hoop, weerspiegelt groei, weerspiegelt een frequentie van liefde, onvoorwaardelijkheid en vertrouwen. 

Dus kijk eens naar al die kleuren paperclips die er zijn en weet dan ook dat je dit als een soort trap naar de hemel zou kunnen zien. 

Van de laagste emoties naar de hoogste emoties. 

Van donkerdere kleuren naar lichtere kleuren. 

En we begrijpen dat het soms moeilijk is om van een donkere heftige emotie in één keer naar vreugde te gaan. Dus kijk dan in hoeverre je die trap kunt lopen zodat je een staat bereikt waarin je vooruit bent gegaan in positiviteit of in verhoging van frequentie en kleur. 

Dus laten we zeggen als je verdrietig bent, kijk dan eens of je in een staat kunt komen waarin je liefde voelt. Want verdriet en liefde zijn met elkaar verbonden, dus kijk eens van wie of van wat je kunt houden of waar je een onvoorwaardelijke liefde voor voelt. 

En sta jezelf dan toe dat die liefde jouw verdriet overspoelt. 

Dan neem jij de frequentie van liefde aan, waardoor de paperclip van een hogere frequentie aangetrokken wordt. Met andere woorden: je trekt situaties in je leven aan waarin je weer liefde zult ervaren. Mensen die jou liefde zullen geven of bijvoorbeed dieren. 

Er zullen mensen uit het niets liefdevolle dingen tegen jou zeggen. 

En zo geldt dat voor woede door je te verbinden met vergeving. 

Zo geldt dat voor leegte en onbestemdheid, door te zoeken naar tevredenheid. 

Wat geeft jou een tevreden gevoel? Waar kan je van genieten, ook al is het zo klein? 

Kijk naar wat je wel hebt, waardeer dat, voel dankbaarheid. 

Dankbaarheid is zoals jullie weten één van de meest helende frequenties en een frequentie met een hoge trilling. 

Wat jouw frequentie ook verhoogt is om er voor anderen te zijn, waardoor je je nuttig voelt, waardoor je liefde kunt delen, waardoor je harten opent. 

Blijf niet op jezelf, maar verbind je met anderen. 

Het is menselijk om jezelf in beweging te brengen door anderen te ontmoeten, door geïnspireerd te raken. 

En een andere manier om je frequentie te verhogen is te zorgen dat je je zon (innerlijk licht) aanzet, dat je je verbindt met je IAM kracht, de Bron. 

Dat je mooie muziek opzet, een prayer doet, verbinding met de engelen en je beschermengel maakt, je begeleiders, een boek leest dat je inspireert….
Samenkomt met gelijkgestemden, waardoor je de frequentie enorm voelt verhogen. 

Stel je eens voor dat je met meerdere magneten bij elkaar bent en dan in een frequentie van vreugde en dankbaarheid samenkomt. 

Kun je je voorstellen hoe prachtig dat wordt?

Hoe groter jullie magnetische veld, hoe groter de aantrekkingskracht. 

Dat is waarom het zo belangrijk is om met zovelen bij elkaar te komen, in die hoge frequenties. Dat heeft zo’n invloed op de wereld. 


Wanneer de magnetische kracht van een grote hoeveelheid mensen meer op vreugde en dankbaarheid gericht is, heeft dat een enorm effect op de hele magneet van de mensheid. 

Misschien begrijpen jullie met dit voorbeeld dat dat zo belangrijk is. 

Dus kijk naar de kleur en de frequentie die jij aan wil trekken. 

Zorg ervoor dat je kiest om die te zijn en uit te stralen met je gedachten en emoties. 

En je zult zien dat het een enorm effect heeft in je leven en voor de mensheid. 

Een gechannelde boodschap van onze gidsen. Via trance mediumschap geven we boodschappen en meditaties door vanuit het veld van universele liefde. Met aandacht voor een brede range van thema’s en lichtwezens.