Vraag: Wanneer ik op straat loop en mensen in de ogen kijk lijkt het soms alsof ik meer toevallige ontmoetingen heb waarbij ik een gevoel van herkenning ervaar. Zijn er meer zielsverwanten dan anders op aarde? Of verbinden we sneller met zielsverwanten?

Zou het zo kunnen zijn dat je dichterbij de eenheid komt?
En dat je in die eenheid de ene ontmoet?

Wanneer je zo open bent, de één naar de ander, kun je via de ander een glimpse van het goddelijke zien. 

Dat is een herkenning en het voelt als zielsverwantschap. 

Op een dag is iedereen zielsverwant. 

Op een dag is iedereen weer één. 

En ja, er komen steeds meer herkenningen. 

En ja, er zijn er velen die elkaar vinden. 

En soms hoeft het niet eens persoonlijk te zijn, omdat het IS.


Het is de frequentie waarop je elkaar ontmoet en de herkenning vindt. En soms is er wel degelijk een zielsverwantschap of een zielsherkenning omdat je afgesproken hebt om in dit leven iets met elkaar te ervaren. 


Het mooie is dat hoe hoger de frequentie van de mensheid wordt, of laten we zeggen: hoe hoger de frequentie wordt van een aantal mensen die wij net toegesproken hebben, hoe beter zij elkaar zullen herkennen. 

Misschien ben jij wel eens herkend door iemand. 

En dat je dan zelf dacht: ‘Hoe ziet diegene mijn licht? Hoe kan dat?’

En dat je nu zelf weet dat je ook het licht in de ander kan herkennen en de ander werkelijk ziet voor wie hij is. 

Dat is de nieuwe aarde, de nieuwe wereld. 

Welkom thuis.

Een gechannelde boodschap van onze gidsen. Via trance mediumschap geven we boodschappen en meditaties door vanuit het veld van universele liefde. Met aandacht voor een brede range van thema’s en lichtwezens.