Deze dagen staan mensen extra stil bij vrede en vrijheid. We kregen er een mooie vraag over:

“De angst voor een oorlog wordt steeds groter in de maatschappij. Sowieso is er meer angst. Hoe kunnen we hiermee omgaan en bijdragen aan vrijheid en vrede?”

“Er is een gezegde dat de geschiedenis zich herhaalt en soms zijn gezegdes groeven die in het bewustzijn van de mens ervoor zorgen dat er angst komt. 

Op dit moment is er veel angst voor wat  mogelijk zou komen, voor wat er allemaal wel niet nog erger kan worden. En wanneer de mens in angst gevangen wordt, gegrepen wordt door de angst, worden de gedachtes van het collectieve bewustzijn steeds meer beïnvloed door die angst. 

Wat er gedacht wordt is energie en waar die aandacht naartoe gaat, manifesteert. Dus het allerbelangrijkste wat je zelf kunt doen, wanneer je merkt dat je of zelf in de angst gaat, je niet vrij voelt om je mening meer te uiten of het idee hebt dat de mensheid steeds minder vrij is om weer te zijn wie zij werkelijk is: begin bij jezelf. 

Begin bij jezelf en zorg dat er in jouw gedachtenwereld vrede is, liefde is. Kijk waar jij oordeelt over anderen, waar je uitsluit, en wees daarin zacht en helder naar jezelf waar jij angst creëert. Dit kun je doen wanneer je bij wilt dragen aan vrede, aan de nieuwe wereld waar onvoorwaardelijke liefde het cement is tussen elk mens. Het enige wat jij kan doen is dat leven. 

Neem de tijd om je terug te trekken in stilte, je te verbinden met jouw eigen goddelijke licht, de goddelijke bron, jouw prachtige lichaam, en jouw hart waar alle liefde aanwezig is en wees stil. 

Hoor de waarheid in jouw hart, luister naar je ziel, naar de wijsheid die in jou leeft, die jou de weg van vrede wijst. Er is niets mooier dan mensen die in de chaos vrede zijn, liefde zijn. 

En hoe groot de chaos ook is, wordt of was, het enige wat telt is nu en in het nu is het mogelijk om bij jezelf te zijn, in jezelf aanwezig te zijn, verbonden te zijn met jezelf, in je hartsenergie te zijn en alle triggers zelf bewust in jezelf te onderzoeken, te contempleren, te begrijpen waar ze wellicht vandaan komen, waardoor je weer opnieuw vanuit vrede en liefde kunt reageren. 
Door te mediteren en in stilte te zijn, te ademen, even uit de chaos te stappen, in de natuur te zijn, mooie muziek, fijne frequenties, de prikkels uit te schakelen kom je weer bij jouw zijn, bij jouw rust. En dat is het enige wat echt van belang is.

Wees dat baken van rust. Voor jezelf, voor je eigen gezondheid, geluk en vreugde, EN als bijdrage aan deze wereld.

EnJOY!

Een gechannelde boodschap van onze gidsen. Via trance mediumschap geven we boodschappen en meditaties door vanuit het veld van universele liefde. Met aandacht voor een brede range van thema’s en lichtwezens.