Open je hart en sta in je grootsheid. Dan kunnen we zoveel meer licht verspreiden.

Velen van jullie hebben een lichaam met een extreem mooie hooggevoeligheid. En waar we jullie een boodschap over willen geven is in die fijngevoeligheid het hart en het derde chakra met elkaar te verbinden.

In de fijngevoeligheid is het vaak zo dat je als vanzelf uit je hart leeft, omdat je niet anders kan. Dat is soms pijnlijk, omdat je hart zo open staat naar de hele wereld.
Het liefst zou je de hele wereld omarmen en elk levend wezen daarbinnen. 


Af en toe is het wellicht zo dat je je ontmoedigd of machteloos voelt, omdat je niet de hele wereld in 1x kan redden. Je ziet wat de wereld nodig heeft, je weet wat de wereld nodig heeft. 

En wat zou je het alle kinderen, alle volwassenen en alle dieren gunnen dat zij weer vanuit liefde zouden kunnen leven met een open hart, zich weer bewust zijn wie zij werkelijk zijn en elkaar ook echt zouden zien.

Als kind wist je dat al en als kind keek je zo naar de wereld.
Wellicht heeft de een wat meer dan de ander tijdelijk het hart gesloten omdat het moeilijk was om hiermee om te gaan. Wie weet heb je jezelf beschermd en heb je je wellicht wat kleiner gemaakt, zodat je niet zo op de voorgrond hoefde te treden. En daar gaat de combinatie van het hart en je derde chakra over. 

Jullie zijn de leiders in deze wereld, jullie zijn degenen die de weg te wijzen hebben naar al diegenen die het licht niet kunnen vinden. En het is belangrijk dat jullie in jullie grootsheid gaan staan vanuit je hart. Jullie zijn degenen die dat nooit vanuit jullie ego zouden doen. Jullie zijn degenen die dat doen vanuit het hart. En jullie kunnen de weg wijzen naar zovelen.

Elk moment dat je jezelf niet in je kracht zet, 

het licht in je zonnevlecht niet volledig laat stralen, 

om welke reden dan ook, 

breng je minder licht op aarde dan jij vanuit je ziel wenst.
Het is een groot geschenk voor deze wereld.

Dus wellicht is het mooi om de komende dagen bewust stil te staan bij je derde chakra en die overvloedige zon die zo aanwezig is, de Sirius die zo uitgelijnd is, waarbij het spirituele zonlicht zo aanwezig is in het veld, om dat bewust voor en achter je derde chakra te laten stromen. 

Stel je voor dat de zon en Sirius en jouw ziel tegelijkertijd in jouw derde chakra aanwezig zijn, verbonden met je hart. En dat jij met je hart en derde chakra verbonden bent met je keel, zodat jij waarheid spreekt en durft te staan voor hoe jij weet dat jouw leven gewenst is. Verlangens die in je leven, ideeën die in je opkomen: ze mogen naar de aarde. 
Via het hart en het derde chakra nodigen we jullie uit om ze naar beneden te brengen naar het tweede chakra, waar je de creativiteit hebt om ze op jouw manier in te vullen en vervolgens naar je basischakra, je aardechakra, om het daadwerkelijk te manifesteren op aarde.

Ga staan.
Velen van jullie staan, maar voelen ook dat je nog meer kunt staan.

En prachtige lichten, vanuit ons is het zo mooi om te zien dat wanneer de lichtjes op aarde, de mensen op aarde verbonden in dat netwerk van licht, steeds sterker stralen.
Want die stralende lichten die met elkaar verbonden zijn, werpen werkelijk zoveel licht in de schaduw.

En dat is wat jullie kunnen doen.
Straal, straal je licht. En verbind je met ons.

Samen kunnen wij meer licht op aarde brengen.

Dank jullie wel.

Een gechannelde boodschap van onze gidsen. Via trance mediumschap geven we boodschappen en meditaties door vanuit het veld van universele liefde. Met aandacht voor een brede range van thema’s en lichtwezens.