Deze avond mag ik mijn grote liefde voor de Engelen delen en vertellen we je meer over the Angel Journey die vanaf de magische poortdatum 22/11/22 beschikbaar is.


30 november 2022

Meditatie en prayer in het teken van de Engelen
20.00 tot 21.15 via Zoom
Toegang gratis


Het AGAPE-veld liet ons eerder weten dat we de Engelen kunnen zien als “de vleugels van de Bron die helpen om de universele liefde te verspreiden.”

We hebben nog geen idee hoe krachtig dit werkelijk kan zijn als wij volledig in deze potentie gaan staan als lichtwerkers. De co-creaties en samenwerking met de Engelen maken een wereld van verschil in je eigen leven en in het leven van anderen en de mensheid in zijn algemeenheid.

In het online programma the Angel Journey opent elke 2 weken een nieuwe poort naar een aartsengel met:

  • Een teaching over de kracht van de aartsengel
  • Een gechannelde meditatie waarin je de aartsengel ontmoet
  • Een begeleide aanroeping van de aartsengel die je zelf kunt doen
  • Een prayer voor de aartsengel
  • Een gechannelde begeleiding voor een ritueel om te werken met de aartsengel
  • Een gechanneld lichtsymbool bij de aartsengel, gemaakt door Florine de Cock

Je leert de Engelen en hun krachten nog meer in je leven te brengen en tot leven te brengen in jezelf.

Op 30 november laten we je onderdompelen in de liefde en heling van de Engelen met een meditatie en prayer. Ook leggen we uit hoe de Angel Journey werkt.

Let op: deze avond is alleen live via Zoom te bekijken.


Ja, ik ben erbij

Meer Agape

Om ons allemaal heen bevindt zich een veld van universele liefde, waar onze gidsen wijze woorden influisteren en helende energie pulseert. Met de channelings, prayers en meditaties uit dit veld willen we zoveel mogelijk mensen bekrachtigen in nog meer bewustzijn, liefde en gezondheid. Regelmatig delen we een channeling op ons Youtube-kanaal. Daarnaast organiseren we live channelings waar je persoonlijke vragen kunt stellen en werken we aan diverse online pakketten en journey’s (online programma’s). Zie het actuele aanbod.