Welkom in het veld van Haniël

Aartsengel Haniël is voor mij de aartsengel die Agape vertegenwoordigt. Αγαπη. De Griekse term Agape staat voor de hoogste vorm van liefde: de universele liefde. Het is de liefde die voelbaar is alsof deze rechtstreeks uit de hemel komt. Zo onvoorwaardelijk, zo puur, zo zuiver, zo vredig.

Aartsengel Haniël is mijn hartopener en met hulp van Haniël breek ik de muurtjes af die mij beschermd hebben, waardoor ik in een nieuwe dimensie van liefde kom. Als kind vorm je een beeld van wat liefde is, hoe het eruit ziet, hoe het voelt en vooral hoe je het kunt geven en ‘verdienen’. In dat laatste zitten vaak voorwaarden, onbewust.

Omdat Haniël rechtstreeks met de Bron verbonden is, laat deze engel mij een diepte van liefde zien die voorbij de aardse voorgeleefde vorm gaat. Haniël leert mij compassie in plaats van medelijden, zelfliefde in plaats van pleasen, vergeving in plaats van schuld. Door Haniël weet ik dat ik Liefde ben, dat jij Liefde bent. En wanneer ik dat in mijzelf en jou zie – mijn en jouw I AM – dan opent dat mijn hart naar het jouwe en via onze harten naar de Eenheid wie we zijn.


Aartsengel Haniël kun je vragen om bij je te zijn om je via die onvoorwaardelijke liefde terug te brengen bij de pure liefde voor jezelf en anderen. Iedereen heeft vanuit zijn of haar jeugd of eerdere levenspatronen meegekregen, waardoor je jezelf wellicht niet volledig ziet als goddelijk wezen. We nodigen je uit om alles los te laten wat geen liefde is.

Op deze pagina vind je een channeling, waardoor je ten diepste begrijpt wat de kracht van Aartsengel Haniël inhoudt. Daarnaast een aanroeping waarin je wordt begeleid om Aartsengel Haniël uit te nodigen om bij je te zijn en deze verbinding te voelen. In de meditatie ontmoet je Aartsengel Haniël en integreer je deze prachtige energie zoveel mogelijk. Daarnaast vind je op deze pagina ook een prayer en ritueel, die je telkens kunt doen wanneer je voelt dat je meer contact mag maken met de onvoorwaardelijke liefde in en om jou heen. EnJOY!

Het lichtsymbool van Haniël

In deze video nemen we je mee in het veld van Haniël, met onder meer een geïnspireerd symbool in de energie van deze Engel. We nodigen je uit om er rustig voor te zitten en je af te stemmen op de beelden.

Channeling & Aanroeping

Hieronder vind je in de video de *channeling, gevolgd door de aanroeping van Aartsengel Haniël. Check bij jezelf wat het beste bij je past voor het doen van de aanroeping: met beeld of alleen de audio.

* Het is mogelijk dat je tikken hoort tijdens de opnames. Dit zijn tikken van het dak. Vaak als de energie toeneemt en onze begeleiders aanwezig zijn, dan ‘tikt’ het dak. Het voelt als een teken van aanwezigheid.

Meditatie

Wanneer je voelt dat je de energie van Haniël nog meer eigen wil maken, is het tijd voor deze meditatie. We vroegen het veld van AGAPE om een meditatie waarin we een ontmoeting hebben met Aartsengel Haniël om de wijsheid, energie en kracht van deze Aartsengel helemaal in onszelf te integreren. Geniet van deze prachtige ontmoeting, met een bad van onvoorwaardelijke liefde die alles laat versmelten. Je kan de meditatie luisteren via deze pagina of het bestand downloaden via het pijltje aan de rechterkant hieronder.

Prayer


Wanneer je de roep voelt kun je deze prayer 3 of 7x lezen op om de onvoorwaardelijke liefde van Haniël te integreren.

Aartsengel Haniël, wees aanwezig en omring mij met uw kracht.
IK BEN het licht van liefde in volle glorie.
IK BEN onvoorwaardelijke liefde en zie het goddelijke in alles.
IK BEN vormgegeven liefde hier op aarde.
IK BEN compassie en mijn hart stroomt over van liefde voor mijzelf en de ander.
IK BEN schoonheid en zie het goddelijke in mij.
IK BEN als een bloem die geurig bloeit en mijn vruchten met liefde deelt.
IK BEN een bron van liefde eeuwig gevuld door de hoogste BRON van onvoorwaardelijke liefde.

Ritueel

In het ritueel hieronder nemen we je mee naar een heilige ruimte waar het stil is. Een ruimte van onvoorwaardelijke liefde in jezelf. Telkens wanneer je voelt dat je behoefte hebt aan die onuitputtelijke bron van liefde, nodigen we je uit om dit ritueel te doen. Een ritueel dat je helpt om alles wat jou belemmert om die liefde te ervaren af te leggen, zodat je ziet wie je werkelijk bent: jouw stralende Zijn.
Engelenwijsheidkaarten

Mocht je de Engelenwijsheid kaarten tot je beschikking hebben, pak dan deze drie kaarten die bij de energie van Aartsengel Haniël horen. Schud ze en in verbinding met jouw thema en aanraking door Haniël, kies je een kaart en voel je wat jou ingegeven wordt. Als je het fijn vindt, kun je daarna eventueel de tekst uit het boekje erbij lezen.

Over de Angel Journey

In het online programma the Angel Journey opent voor jou steeds een nieuwe poort naar 11 aartsengelen met:

  • Een teaching over de kracht van de aartsengel
  • Een gechannelde meditatie waarin je de aartsengel ontmoet
  • Een begeleide aanroeping van de aartsengel die je zelf kunt doen
  • Een prayer voor de aartsengel
  • Een gechannelde begeleiding voor een ritueel om te werken met de aartsengel
  • Een gechanneld lichtsymbool van Florine de Cock bij elke aartsengel
  • Een PDF waarin je alle teksten na kunt lezen

Je leert de Engelen en hun krachten nog meer in je leven te brengen en tot leven te brengen in jezelf.

Naast the Master Journey hebben we ook de Master Journey – waarbij je een reis maakt langs alle 8 opgestegen meesters. In de Master Journey werken we met de energie van Adama, El Morya, Lanto, Paul de Venetiaan, Serapis Bey, Hilarion, Jezus en Saint Germain. Om zo het meesterschap in onszelf te ontdekken. Mocht je het fijn vinden om ze allebei te ervaren dan hebben wij een leuk tijdelijk aanbod voor je.