Om ons allemaal heen bevindt zich een veld van universele liefde, waar onze gidsen wijze woorden influisteren en helende energie pulseert. In onze live channelings channelt Yvette Visser een boodschap voor de aanwezige groep en is er gelegenheid om een aantal persoonlijke vragen te beantwoorden.

13 juli

De liefde die naar ons toe komt vanuit het veld van Agape en onze begeleiders lijkt oneindig te vermenigvuldigen wanneer we samen zijn. We hebben er dan ook enorm veel zin in om iedereen weer te ontmoeten tijdens onze maandelijkse live channeling via Zoom.

Onlangs vroegen we het veld van AGAPE hoe de verschillende krachten samenwerken tijdens de live channelings en wat de aanwezigen kunnen verwachten. Daar kwam een prachtig antwoord op dat te zien is in de video op deze pagina. Het blijft zo wonderlijk hoe onze zielen, onze gidsen en het veld van AGAPE samenwerken tijdens dit soort momenten.


We beginnen met een meditatie en channeling voor de aanwezige groep, die specifiek op de aanwezige mensen is afgestemd. Daarna is er ruimte om persoonlijke vragen te stellen. De volgende live channeling is op woensdag
13 juli van 20.00 tot 21.30u.

Deze live channeling is via Zoom. Achteraf word je een video van de avond, een MP3 van de meditatie en een uitgeschreven tekst van de groepschanneling nagezonden.

Prijs: € 22,

Kun je niet via iDeal betalen? Stuur ons dan gerust een mail op contact@agapeuniversallove.comData

13 juli
10 aug
7 sep
12 okt
16 nov
14 dec