Wat komt er dit jaar veel aan het licht wat nog in het onbewuste lag te slapen, zowel in ons als buiten ons. Wanneer je telkens weer vol vertrouwen omarmt en doorleeft wat in je eigen leven door een trigger zichtbaar wordt, bevrijd je jezelf van alles wat niet langer dient. Dit maakt het mogelijk om steeds helderder voor jouw weg te kiezen en om onbeīnvloedbaar te worden voor systemen en patronen die jou niet meer passen.

In die momenten van triggers, wanneer oude pijn, verdriet en/of eenzaamheid opkomt, vraag je jezelf wellicht af hoe je je frequentie hoog houdt. Hoe keer je terug naar het licht als het even donker is? Woensdag stelden we het veld van AGAPE de vraag of ze ons wilden begeleiden in een meditatie in de energie van meester St Germain, die ons met zijn vlam van transmutatie zuivert van alles wat we los mogen laten. Om zo te herrijzen als een baken van licht. 

Graag delen we deze met jou, zodat je ‘m telkens kunt doen wanneer je je wil omgeven met dit krachtige licht. Het is één van de meditaties uit ons meditatiepakket Verhoog je frequentie, dat we 22 september met jullie delen.