Over Yvette Visser

Mijn grote liefde is geïnspireerde boodschappen doorgeven vanuit het universele veld van liefde. De wijsheid, liefde en heling is zo voelbaar waardoor we door te luisteren naar de woorden of te kijken naar de beelden naar een hogere frequentie worden opgetild. De ongeziene wereld bemoedigt ons altijd, helpt ons de waarheid van illusies te onderscheiden en ons de weg te laten vinden van hoofd naar hart. Steeds weer met dezelfde liefde en met evenveel geduld. 

Mijn diepe wens is om instrument te zijn om deze liefde, dit licht, deze wijsheid en healing door te geven aan zoveel mogelijk mensen die aangeraakt worden door deze frequentie.


Nieuwsbrief

Overal om ons heen bevindt zich een veld van onvoorwaardelijke liefde waar onze ziel zich bevindt, waar onze gidsen woorden van wijsheid influisteren en waar de engelen zingen. Wanneer we ons openen voor deze prachtige dimensie ontvangen we boodschappen van hoop, vrede, vrijheid en een gevoel van oneindige liefde. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om updates te ontvangen over onze channelings en meditaties: