Angel Journey: The Gift of Haniël

Het is zo fijn om geheel in overgave en verwondering Agape te laten groeien, luisterend naar de influisteringen die we krijgen. En zo ontstond iets nieuws dat heel dicht bij ons ligt en wat toch weer nieuwe energie brengt: The Angel Journey.

Vanaf 22 november kun je met ons mee op een online reis waarbij je je bewust verbindt met alle Aartsengelen van de Levensboom. Zo versterk je jezelf in jouw eigen engelenkracht, versterk je je als mens en versterk je als het ware alle kleuren in jou, waardoor jij jouw frequentie verhoogt en jij je goddelijke aanwezigheid op aarde kunt leven.

Via de channelings en aanroepingen in The Angel Journey maak je kennis met de wijsheid van
Sandalphon, Gabriël, Raphaël, Haniël, Michaël, Khamaël, Tzadkiël, Tzaphkiël, Raziël, Uriël en Metatron. Daarnaast laten we ons inspireren tot meditaties, rituelen en prayers waarbij we de energie van elke Aartsengel integreren.

We vinden het heerlijk om je alvast kennis te laten maken met de energie van Haniël. Het is de Aartsengel van liefde, de Aartsengel van vrede, de Aartsengel van de hoogst mogelijke liefde: de universele liefde. En het is de Aartsengel van de liefde voor jeZelf.

Voel je je geroepen door Haniël? Dan kun je hier de channeling, aanroeping en meditatie aanvragen: 

Weet je al dat je mee wil op reis? Dan kun je je hier opgeven voor de Angel Journey.

Agape Universal Love

Om ons allemaal heen bevindt zich een veld van universele liefde, waar onze gidsen wijze woorden influisteren en helende energie pulseert. Met onze channelings, prayers en meditaties willen we zoveel mogelijk mensen bekrachtigen in nog meer bewustzijn, liefde en gezondheid.

In januari lanceren we het pakket ‘Veld van licht, overgaan en rouw’, speciaal voor mensen die eerste stappen willen zetten in hun kennismaking met de ongeziene wereld. Daarnaast delen we elke zaterdag een channeling op ons Youtube-kanaal en organiseren we elke maand een live channeling in Zoom, waar ruimte is voor persoonlijke vragen. Via onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte.