22 juni 2022

Meditatie & Healing Prayer 20.00- 21.00u via Zoom

Oude spirituele volkeren hadden de wijsheid in zich om de helende kracht in zichzelf te activeren. Voor ons is het nu de tijd om opnieuw te herinneren hoe. 2022 is het jaar van meesterschap, waarin we onszelf op allerlei manieren mogen bekrachtigen.

Voel jij ook de roep? Dan kun je 22 juni met ons mee op reis.

In de Healing Prayer stappen we samen in een heilige ruimte van universele liefde en helende energie. Door onze gidsen, engelen en andere lichtwezens worden we begeleid om de helende kracht in ons te activeren die wacht om te ontwaken. Om vervolgens heling te zenden naar onze geliefden en de aarde.

Het AGAPE-veld verwoordde het als volgt:

“Je zou de mens als het ware kunnen zien als de maan. De maan is altijd vol, heel als planeet. Echter als mens zien we de maan steeds verschillend, afhankelijk van hoe de zon op de maan schijnt. Soms zie je de maan bijna niet en noemen jullie dat de nieuwe maan en soms zie je haar helemaal en noemen jullie dat volle maan. Zo is het ook met de mens gesteld. De helende kracht inzetten betekent het licht volledig laten schijnen door alles heen. Niet dat het daarvoor niet heel was, maar omdat niet overal het licht kan komen lijkt het niet heel. Hoe jullie je helende kracht nog meer kunnen inzetten is door letterlijk een kanaal te zijn om het licht door te laten.”

Prijs: 11 euro

Je kunt je hier aanmelden. Achteraf ontvang je de opname in je mail.
Is het voor jou niet mogelijk om via iDeal te betalen? Mail ons dan gerust via contact@agapeuniversallove.comEen boodschap van het veld: