Alsjeblieft! Hierbij jouw mediatie ‘Upgrade jouw frequentie en DNA & activeer het wonder in jou’. Je kan ‘m als bestand downloaden via het pijltje rechts hieronder of op de pagina zelf afspelen. Neem de tijd om er echt voor te gaan zitten of liggen. Voel hoe de kracht van creatie in jou aanwezig is en hoe je deze activeert; hoe jij onderdeel bent van de evolutie, hoe jouw DNA ontsluiert en hoe het licht van de Bron jou heelt en je een nieuwe frequentie activeert. EnJOY!

Meer Agape

Overal om ons heen bevindt zich een veld van onvoorwaardelijke liefde waar onze ziel zich bevindt, waar onze gidsen woorden van wijsheid influisteren en waar de engelen zingen. Wanneer we ons openen voor deze prachtige dimensie ontvangen we boodschappen van hoop, vrede, vrijheid en een gevoel van oneindige liefde.

Met de channelings, prayers en meditaties uit dit veld willen we zoveel mogelijk mensen bekrachtigen in nog meer bewustzijn, liefde en gezondheid. Regelmatig delen we een channeling op ons Youtube-kanaal. Daarnaast organiseren we live channelings en prayers via Zoom en werken we aan diverse online pakketten en programma’s (journey’s) die je dieper in laten zoomen op een specifiek thema of een groep lichtwezens.