Vraag: Hoe zouden jullie een gezonde relatie beschrijven met een geliefde? 

Relaties, ze zijn zo interessant…

Er komt zoveel bij kijken, omdat relaties op het eerste gezicht zich alleen voordoen op aarde en in dit leven, maar ze eigenlijk verbonden zijn met zoveel meer levens en zoveel meer contracten. Zoveel meer…

Dat is waarom je vaak niet begrijpt wat er gebeurt in de relatie waar je in zit. 

Je bent verbonden met zoveel meer levens dan deze en je ziel heeft zoveel meer ervaringen opgedaan. 

En in dit tijdsframe zoals jullie het zien op aarde, met alle frequenties die transformeren naar hogere frequenties en al het donker dat aan de oppervlakte komt in het licht, zijn de relaties de leraren voor iedereen op aarde. 

Je zal merken dat je eerder het eens zou zijn over bepaalde onderwerpen in je relaties, maar dat je op dit moment hierin wordt uitgedaagd. 

En dat is alleen maar omdat het tijd is om echt, maar dan ook echt authentiek te zijn en eerst een verbinding met jezelf te hebben, voordat je die met iemand anders hebt. 

Wanneer er een storing op de lijn is tussen mensen, zal die zich onmiddellijk openbaren. 

Het is onmogelijk om een onbewust deel in je te hebben waar nog gevoelens of emoties zijn, pijn, verdriet of afscheiding. Ze zullen allemaal zichtbaar worden wanneer jullie samen zijn. 

En als je daarmee niets doet, zal je dat opmerken, want dan voel je je niet op je gemak. 

Je zal voelen dat er iets zit te borrelen. 

En dit is de tijd om het aan te kijken. 

Dus wat is een gezonde relatie?
Een gezonde relatie is een relatie waarin je jezelf aankijkt, met alles dat zichtbaar wordt in je bewustzijn, in je veld en in de uitwisseling met de ander.

Je opent je hart en bent jezelf bewust van wat het is dat je terug kan brengen naar meer liefde voor jezelf. 

Een gezonde relatie is een relatie waarin twee mensen toegewijd zijn om volledig transparant te zijn, volledig kwetsbaar en een relatie waarin je de Bron ziet in de ander. Je ziet dat de ander een expressie van de Bron is en dat jij ook een expressie bent van de Bron. 

Zonder schuld, schaamte of angst. 

Alles is precies zoals het bedoeld is. 

En in alles dat gebeurt zijn jullie spaceholders voor elkaar en jezelf. 

Om te begrijpen en te groeien, om je hart meer en meer te openen en om alle muurtjes van bescherming af te breken die je over de jaren opgebouwd hebt, misschien zelfs niet alleen in dit leven. 

Dus bewustzijn, bewust zijn, je hart openen. 

En waarom we de expressie van de Bron in de ander benoemen is om je naar een hoger niveau te brengen, om je uit je persoonlijkheid te halen of uit je innerlijk gewonde kind. 

Wanneer je de stap kunt maken naar een hoger level, een meer volwassen level, kun je de ander zien in alle puurheid, zonder de pijn in jezelf. 

Wanneer je in staat bent om je hart te openen en je eigen pijn te voelen zonder dat je het projecteert op de ander, is dat een gezonde relatie. 

Zie dus de ware liefde van de ander, zie dat de ander de Bron is en dat er dualiteit is in de ander net zoals deze in jezelf bestaat en dat dat deel uitmaakt van het leven. 

Samen begeleid je elkaar naar het leven van je eigen waarheid. 

En hou altijd eerst van jezelf. 

Want door eerst van jezelf te houden, geef je de ander het grootste kado van het leven.
Je geeft liefde, ware liefde. 

Een gechannelde boodschap van onze gidsen. Via trance mediumschap geven we boodschappen en meditaties door vanuit het veld van universele liefde. Met aandacht voor een brede range van thema’s en lichtwezens.