Yvette Visser – ter Linden

Mijn grote liefde is geïnspireerde boodschappen doorgeven vanuit het universele veld van liefde.

De wijsheid, liefde en heling is zo voelbaar waardoor we door te luisteren naar de woorden of te kijken naar de beelden naar een hogere frequentie worden opgetild. 

De ongeziene wereld bemoedigt ons altijd, helpt ons de waarheid van illusies te onderscheiden en ons de weg te laten vinden van hoofd naar hart. Steeds weer met dezelfde liefde en met evenveel geduld. 

Mijn diepe wens is om instrument te zijn om deze liefde, dit licht, deze wijsheid en healing door te geven aan zoveel mogelijk mensen die aangeraakt worden door deze frequentie. 

Toen ik het boek van James Redfield ‘Het Twaalfde Inzicht’ las, omschreef hij het Griekse woord Αγάπη – Agape als de allerhoogste vorm van liefde, onpersoonlijk en universeel. Ik herkende direct de liefde die hij bedoelde, de liefde waarvan ik altijd wist dat deze bestond ook al leren we hier weinig over op aarde. Vanaf dat moment in 2011 wist ik dat Agape ooit het leven zou zien via mij, alleen wist ik nog niet in welke vorm. 

Ik ben ultiem dankbaar dat Agape nu vleugels mag krijgen en ik hoop dienstbaar te kunnen zijn aan dat wat de bedoeling is vanuit het goddelijke veld.

Namasté,
Yvette

En verder:

  • Ik heb in contact met mijn overleden oom het boek Herken mij in vlinders geschreven over het leven na de dood en met tips voor het leven nu, hier op aarde. 
  • Vanuit de alchemistische kabbala ben ik opgeleid door Patty Harpenau en heb ik jaren de module Engelenwijsheid gegeven op basis van de Levensboom. Samen met Monique van Saane ontwikkelde ik het kaartendek Engelenwijsheid wat ik, en velen met mij, gebruik bij zielenlezingen en kaartleggingen.
  • Bij Tranceformation begeleid ik onder meer De Wijsheid van ons hart’ en Divine circles.

Avani Meeuwissen

Samen met Yvette en onze gidsen ontwikkel ik AGAPE Universal Love.
Ik vind het een feestje om samen na te denken over onze concepten en getuige te zijn van de channelings. Bij alles wat we doen volgen we zoveel mogelijk de ingevingen van onze gidsen. De ongeziene wereld brengt ons zoveel wijsheid, zoveel heling en zoveel liefde wanneer we ons hiervoor openstellen.

Verder houd ik mij vooral bezig met de website, social media en nieuwsbrieven. De afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan in een brede mix van online communicatie. Die zet ik heel graag in voor AGAPE. Ik ga aan van mensen en ideeën die vanuit hun liefdevolle bezieling de wereld een beetje mooier maken. Wat socialer, wat groener of wat meer spiritueel bewust.