Dear one,

Stel je een wereld voor waar liefde regeert en waar een diep vertrouwen heerst dat de goddelijke Bron altijd voor ons werkt. Wij kennen deze wereld, wij herinneren ons deze wereld, want deze wereld zit in ons.

Samen met de opgestegen meesters bevrijden we ons van onze beperkingen die deze herinnering in het dagelijkse leven soms versluieren. Het is tijd onze vleugels uit te slaan, ons Zelf wakker te maken en vanuit ons hart liefde te laten stromen.

Op 22 maart starten we onze Master Activations via Zoom, om de frequenties van de opgestegen meesters in onszelf te verankeren en nog meer te belichamen. We werken tijdens deze Zoom’s met ons online programma de Master Journey, dat channelings, meditaties en prayers bevat in het teken van 8 meesters: Adama, El Morya, Lanto, Paul de Venetiaan, Serapis Bey, Hilarion, Jezus en Saint Germain.

In deze tijd van verandering en frequentieverhoging lijkt het onverwachte de nieuwe norm. Juist nu kan het enorm helpen om ons tot hulpbronnen te wenden die deze processen al eens mee hebben gemaakt. Opgestegen meesters kunnen zo’n baken van licht zijn. Het zijn verlichte meesters die diverse levens op aarde hebben geleefd en uiteindelijk ‘opgestegen’ zijn naar een andere frequentie.

Master Activations

Elke meester vertegenwoordigt een universele kracht die ons kan versterken en die wij in onszelf meer wakker kunnen maken waardoor wij het meesterschap in onszelf bekrachtigen. 

Het lijkt ons ongelofelijk krachtig om een groep te vormen waarmee we deze krachten ervaren en versterken in onszelf door met elkaar de Master Journey te doen. Een online programma met meditaties, prayers en channelings in het teken van 8 meesters.

Heel graag doen we dit samen. We beginnen elke vrijdagochtend met een introductie, gevolgd door een geleide meditatie en een prayer uit de Master Journey. Gedurende de week kun je in je eigen tijd naast de meditatie en prayer ook channelings luisteren in de energie van de meester.

We beginnen 22 maart met een ochtend in het teken van meester Adama, een verbindende meester die priester was in de hoogtijdagen van Lemurië. Adama is een spiegel voor jou waarin je kijkt om je bewustzijn te openen naar de kennis, de waarheid en de wijsheid van het goddelijke bestaan. 

De mens weer als goddelijk wezen,
waar schaarste niet bestaat, slechts overvloed,
waar angst niet bestaat, slechts liefde.
Een samenspel van liefde, van diep vertrouwen en van een weten dat het universum en de goddelijke Bron voor jou werkt.


●   22/3: Introductie & Meester Adama
●   29/3: Meester El Morya
●   05/4: Meester Lanto
●   12/4: Meester Paul de Venetiaan
●   19/4: Meester Serapis Bey
●   26/4: Meester Hilarion
●   03/5: Meester Jezus
●   17/5: Meester Saint Germain

Tijd: Elke vrijdagochtend van 9.00 tot 10.15 uur. Na elke ochtend krijg je de opname.

Bijdrage:

€ 111,-
(voor 8 ochtenden inclusief het online programma de Master Journey). Je behoudt onbeperkt toegang tot het hele online programma ‘de Master Journey’ na deze weken.

Zit je momenteel krap bij kas? Stuur ons dan gerust een mailtje via contact@agapeuniversallove.com

Master Tattoos

Met de tijdelijke mastertattoos kun je nog meer verbinden met de energie van de verschillende meesters. Ben je hier nieuwsgierig naar? Dan vind je er alle informatie over via de website van Florine de Cock.

Inhoud Master Journey

In de online Master Journey kun je in je eigen tijd werken met 8 meesters. Je ontvangt:

 • Een inleiding over de meester volgens ‘de literatuur’
 • Verbinding met het gechannelde lichtsymbool van deze meester van Florine de Cock
 • Een channeling over de meester specifiek voor ons op deze Journey
 • Een channeling met een boodschap voor ons vanuit deze meester
 • Een meditatie waarin we de meester ontmoeten en we meegenomen worden in de frequentie van de kwaliteit van deze meester.
 • Een gechannelde prayer om deze meester aan te roepen
 • Een PDF met alle gechannelde boodschappen

En… zo geweldig… de mogelijkheid om een Mastertattoo van Florine de Cock te bestellen met het lichtsymbool van deze meester. Op die manier draag je de energie van deze meester bij je. Flo maakte deze symbolen geheel afgestemd op de gechannelde boodschappen. De tattoos worden van Jagua inkt gemaakt en blijven 2 weken zitten. Ze zijn er in 2 groottes: 4 × 6,5 cm of 5,5 × 9 cm.

Diepe ontroering bij het openen. Wat heb ik HIER op gewacht sinds het lezen van de boeken van Aurelia Louise Jones.

Dank voor jullie inzet en de enorme liefde die van jou uitgaat Yvette als je de boodschap doorgeeft. Een dankbare Lichtgroet vanuit mijn Hart.

Ongelofelijk schitterend. Het is een oase van Licht, Liefde en Wijsheid. Het raakt mijn hele wezen ZO enorm. Synchroon aan de Meester en de Straal, volg ik weer opnieuw de Engel van dezelfde Straal in de Angel Journey. Wat is dàt mooi. Dank voor jullie ZIJN.

7 Stralen

Voor deze journey verbonden we ons met de meesters van 7 stralen en meester Adama, de meester die voelt als een soort ‘vader’ meester, die ons leidt door deze journey. Adama ondersteunt de ascensie van de aarde en daarmee van ons. 
Dit zijn de 7 stralen:

 • de blauwe straal van de wil van God en vertrouwen: meester El Morya
 • de gele straal van wijsheid en verlichting: meester Lanto
 • de roze straal van onvoorwaardelijke liefde en mededogen: meester Paul de Venetiaan
 • de witte straal van zuiverheid en ascensie: meester Serapis Bey
 • de groene straal van heling: meester Hilarion
 • de gouden straal van opstanding en onzelfzuchtige dienstbaarheid: meester Jezus
 • de violette straal van transmutatie, vrijheid en zuivere alchemie: meester Saint Germain