Dear one,

Ervaar jij dit ook?
Een hunkering naar een verbinding die dieper is dan je in dit leven ervaart? Een verlangen naar eenheid die allesomvattend is? Een wens voor nog meer sprankeling en magie? 

Stel je nu eens een wereld voor waar onvoorwaardelijke liefde regeert en je gedragen wordt door de goddelijke Bron. Wij kennen deze wereld, wij herinneren ons deze wereld, want deze wereld zit in ons. Alleen kunnen we er niet altijd direct contact mee maken. 

In de Master Journey bevrijden we ons van onze beperkingen die deze herinnering versluieren. In dit mystieke online programma helpen opgestegen meesters ons om onze vleugels uit te slaan en ons Zelf wakker te maken.

Opgestegen meesters zijn verlichte meesters die diverse levens op aarde hebben geleefd en uiteindelijk ‘opgestegen’ zijn naar een andere frequentie. Ze weten dan ook als geen ander hoe de aardse realiteit te overstijgen en kunnen een enorme hulpbron zijn bij de uitdagingen van het leven. Juist nu.

In channelings, meditaties en prayers werk je met de energie van 8 verschillende meesters: Adama, El Morya, Lanto, Paul de Venetiaan, Serapis Bey, Hilarion, Jezus en Saint Germain. Florine de Cock ontwikkelde daarnaast prachtige lichtsymbolen bij elke meester. Alle onderdelen bij elkaar openen de poort naar de wijsheid van het goddelijke bestaan. Ze verankeren het meesterschap in onszelf, om zo uiteindelijk de eenheid te ervaren waar we zo naar verlangen.

Hieronder lees je meer over de meesters en kun je je ook apart aanmelden per meester. Bijdrage: 14 euro per meester of 111 euro voor de totale Master Journey.

Meester Adama

Meester Adama is onder de meesters een verbindende meester die jou herinnert aan wie jij als mens werkelijk bent. Je zou bijna kunnen zeggen dat meester Adama je helpt herinneren wie de mensheid was voor de val van het paradijs. Het enige is dat je je weer moet kunnen herinneren wat deze kennis is, wat de universele wetten zijn en te weten dat liefde het cement is dat alles samenbrengt en alles creëert.

El Morya

De magie van meester El Morya is dat deze meester het krachtenveld in en om zich heen heeft wat door bij jou te zijn het mogelijk maakt dat je als het ware alligned wordt met jouw eigen hoogste wil. Een hoogste wil die afgestemd is op jouw ziel, op jouw blauwdruk.

Hilarion

Meester Hilarion is bij jullie met het groene licht van genezing, het groene licht van de waarheid en het groene licht van manifestatie. En wanneer jullie meester Hilarion aanroepen wordt jullie denken helder,wordt jullie hart zuiver en worden jullie intenties goddelijk.

Jezus

Wanneer je je voorstelt dat jij een van de leerlingen bent van Jezus en je in zijn veld vertoeft in het dagelijks leven, dan zal je niet alleen zijn kennis, licht, liefde en wijsheid overnemen, maar je zal ook merken dat dit in jou ontvlamt op jouw eigen wijze.

Lanto

Wanneer je meester Lanto voor je ziet zou je hem kunnen voorstellen als een oude Chinese, wijze, liefdevolle gids die wanneer je je met hem verbindt met ogen aankijkt vol zachtheid. Een zachtheid waarin jij smelt. Een zachtheid die je hart opent waardoor het mogelijk is om zelf in een hogere staat van geest te komen.

Paul de Venetiaan

Meester Paul de Venetiaan is bij de mensheid om de mens te helpen herinneren wat de hoogste vorm van liefde is, wat de hoogste vorm van schoonheid is, wat de hoogste vorm van creatie is. En wellicht is Paul de Venetiaan het voorbeeld om te laten zien wat de hoogste vorm van leven is. Want is de hoogste vorm van leven wellicht niet liefde?

Serapis Bey

Meester Serapis Bey is bij jou aanwezig om jou te ondersteunen en te bekrachtigen in jouw eigen ascensieproces, jouw eigen weg van zuivering, jouw eigen weg van pure vreugde. En dat betekent dat je ondersteund wordt om te zien waar jij jeZelf ondermijnt. Je zou kunnen zeggen dat je Serapis Bey kunt vragen om hierin helderheid te krijgen, op een hele liefdevolle en zachte manier.

Saint Germain

De violette vlam, de vlam die meester Saint Germain bewaakt, is dan ook de vlam van het hoogste licht. Het licht dat transmuteert, het licht dat het mogelijk maakt om alles wat schaduw is licht te laten worden. Het licht waarin de inzichten plaatsvinden terwijl je je verbindt met deze vlam. Saint Germain kun je aan je zijde vragen wanneer je er klaar voor bent om de geheimen van het leven te begrijpen.

Hartelijk dank voor de mooie ochtenden waarin jullie de opgevaren meesters zo liefdevol hebben neergezet. Elke week zag het er zo verzorgd en uitnodigend uit. Daardoor was het niet moeilijk om de energie van de meesters te ervaren en mijn hart voor hen te openen. Jullie hebben een poort neergezet waardoor zij ons konden ontmoeten. Elke meester heeft zijn eigen boodschap, maar de frequentie van heelheid en liefde was bij allen meteen te voelen. Zo fijn!

Dank voor jullie inzet en de enorme liefde die van jou uitgaat Yvette als je de boodschap doorgeeft. Een dankbare Lichtgroet vanuit mijn Hart.

Dankbaarheid

Verlangend om de energie
van de opgestegen meesters te
ontvangen
buigen we ons naar deze stralen van LICHT.

Als een waterval van heilig licht
Storten de opgestegen Meesters
hun wijsheid en liefde over ons heen.

Dansend raken deze stralen ons aan
hun inspiratie dwarrelt binnen via Yvette
wordt verder prachtig vormgegeven door Avani.

We mochten meereizen met dit grootse avontuur het verrijkt echt al onze lichamen.

Vanaf de hemel terug naar de aarde konden we meebidden, wiegen en vliegen. Zo dankbaar deze reis te mogen ervaren.

Tineke Foole

Master Tattoos

Florine de Cock stemde zich af op de energie van alle meesters. Zo ontstonden prachtige lichtsymbolen. De tattoos worden van Jagua inkt gemaakt en blijven 2 weken zitten. Ze zijn er in 2 groottes: 4 × 6,5 cm of 5,5 × 9 cm. Ben je hier nieuwsgierig naar? Dan vind je er alle informatie over via de website van Florine de Cock.