Channelings en meditaties door Yvette Visser

Dear one!

De veranderende frequenties kunnen ons soms doen wiebelen. Dat wat vanzelfsprekend leek, kan ineens niet meer zo vanzelfsprekend zijn. Alles komt aan het licht, zowel collectief als in ons persoonlijke leven. Zelfonderzoek is dan belangrijk, maar het kan enorm helpen om ons tot hulpbronnen te wenden die die deze processen al eens mee hebben gemaakt. Opgestegen meesters kunnen zo’n baken van licht zijn. Het zijn verlichte meesters die diverse levens op aarde hebben geleefd en uiteindelijk ‘opgestegen’ zijn naar een andere frequentie.

Naast mijn liefde voor de engelen, heb ik een enorme liefde voor de opgestegen meesters. Over de jaren voel ik mij verrijkt en gesteund door me te verbinden met hun energie en de unieke kwaliteit en kracht die elk van hen vertegenwoordigt. De meesters zijn elk verbonden met een goddelijke straal van een bepaalde kleur licht en frequentie. En dit is zo voelbaar!

In de Master Journey werken we met de energie van Adama, El Morya, Lanto, Paul de Venetiaan, Serapis Bey, Hilarion, Jezus en Saint Germain. Om zo het meesterschap in onszelf te ontdekken. Alle boodschappen, meditaties en prayers uit de Master Journey zijn opgenomen terwijl ik in diepe verbinding was met deze meesters. Op deze manier komen telkens de unieke kracht en energie mee van de meester die de aandacht heeft.

EnJOY!
Je kunt de journey helemaal op jouw eigen tempo volgen.

Inhoud

Bij alle 8 meesters ontvang je:

 • Een inleiding over de meester volgens ‘de literatuur’
 • Verbinding met het gechannelde lichtsymbool van deze meester, gemaakt door Florine de Cock
 • Een channeling over de meester specifiek voor ons op deze Journey
 • Een channeling met een boodschap voor ons vanuit deze meester
 • Een meditatie waarin we de meester ontmoeten en we meegenomen worden in de frequentie van de kwaliteit van deze meester.
 • Een gechannelde prayer om deze meester aan te roepen
 • Een PDF met alle gechannelde boodschappen

En… zo geweldig… de mogelijkheid om een Mastertattoo van Florine de Cock te bestellen met het lichtsymbool van deze meester. Op die manier draag je de energie van deze meester bij je. Flo maakte deze symbolen geheel afgestemd op de gechannelde boodschappen.

Kennismaking

Graag delen we de eerste meester gratis met jou. En hoe kan het anders dan dat we beginnen met de bekendste meester: Jezus. Je kunt je hieronder aanmelden. Daarmee krijg je toegang tot de Jesus Journey en je kan daarmee zien hoe we dit ook voor de andere 7 meesters hebben gemaakt.

Reacties op de Master Journey

Diepe ontroering bij het openen. Wat heb ik HIER op gewacht sinds het lezen van de boeken van Aurelia Louise Jones.

Dank voor jullie inzet en de enorme liefde die van jou uitgaat Yvette als je de boodschap doorgeeft. Een dankbare Lichtgroet vanuit mijn Hart.

Ongelofelijk schitterend. Het is een oase van Licht, Liefde en Wijsheid. Het raakt mijn hele wezen ZO enorm. Synchroon aan de Meester en de Straal, volg ik weer opnieuw de Engel van dezelfde Straal in de Angel Journey. Wat is dàt mooi. Dank voor jullie ZIJN.

7 Stralen

Voor deze journey verbonden we ons met de meesters van 7 stralen en meester Adama, de meester die voelt als een soort ‘vader’ meester, die ons leidt door deze journey. Adama ondersteunt de ascensie van de aarde en daarmee van ons. 
Dit zijn de 7 stralen:

 • de blauwe straal van de wil van God en vertrouwen: meester El Morya
 • de gele straal van wijsheid en verlichting: meester Lanto
 • de roze straal van onvoorwaardelijke liefde en mededogen: meester Paul de Venetiaan
 • de witte straal van zuiverheid en ascensie: meester Serapis Bey
 • de groene straal van heling: meester Hilarion
 • de gouden straal van opstanding en onzelfzuchtige dienstbaarheid: meester Jezus
 • de violette straal van transmutatie, vrijheid en zuivere alchemie: meester Saint Germain


Naast the Master Journey hebben we natuurlijk al the Angel Journey– waarbij je een reis maakt langs alle aartsengelen. Mocht je het fijn vinden om ze allebei te ervaren dan hebben wij een leuk tijdelijk aanbod voor je.

Via de Angel Journey werken we met 11 Aartsengelen: Sandalphon, Gabriël, Raphaël, Haniël, Michaël, Khamaël, Tzadkiël, Tzaphkiël, Raziël, Uriël en Metatron. Allemaal vertegenwoordigen ze een unieke kracht die ons helpt ons meest sprankelende zelf te manifesteren op aarde. Zowel in de Master Journey als in de Angel Journey vind je gechannelde boodschappen, meditaties, prayers en lichtsymbolen. In de Angel Journey vind je daarnaast ook gechannelde rituelen.