Hier vind je onze eerstvolgende events. In de zomer hebben we tijdelijk een stop, maar daarnaast hebben we elke maand een bijeenkomst waar we ons laten inspireren door het veld van AGAPE Universal Love.

18 OKTOBER: SACRED SPACE

Tijdens onze Sacred Space avonden begeven we ons in een heilige ruimte van heling en verstilling. Elke Sacred Space werken we met een andere energie. Dat kan een energie vanuit de engelen of meesters zijn of een andere groep lichtwezens. Door deze energie te channelen en ermee te werken vindt er heling en inspiratie plaats. 

18 oktober staat in het teken van een energie die dichtbij de aarde staat: onze overleden dierbaren. Wanneer een dierbare van ons overgaat is er zoveel hulp beschikbaar vanuit de ongeziene wereld wanneer we ons hiervoor openstellen. En daarvoor hoef je geen medium te zijn.

Via haar gidsen channelt Yvette onder meer een boodschap en meditatie die een opening kan zijn voor dit contact. Zie het als een ontdekkingstocht, waarin je kijkt wat er ontstaat. 

Na afloop krijg je de opname, zodat je de avond altijd nog eens kunt herhalen. Wie weet wat je dan ontdekt, want elke keer kan het weer anders zijn. 

18 oktober, 20.00 tot 21.15u via Zoom.
Bijdrage: 11 euro.

AGAPE Universal Love Channelings door Yvette Visser
13 december: Live channeling

Om ons allemaal heen bevindt zich een veld van universele liefde, waar onze gidsen wijze woorden influisteren en helende energie pulseert. In onze live channelings channelt Yvette Visser antwoorden uit dit veld op een aantal persoonlijke vragen.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief