Dear one,

Met de Angel Journey komt een nieuwe droom uit. 
Wat als onze gidsen ons leren over de verschillende engelen en ons in verbinding brengen met hen, zodat we in ons dagelijks leven hiervan kunnen genieten?

Als antwoord kwam een gechannelde reis langs de Engelen! 

In dit online programma brengen we gechannelde teachings, meditaties en rituelen die ons de unieke kracht van elke Engel laten ervaren. 

Hiermee versterk je jezelf in jouw eigen engelenkracht, versterk je je als mens en versterk je als het ware alle kleuren in jou, waardoor jij jouw frequentie verhoogt en jij je goddelijke aanwezigheid op aarde kunt leven.

We beginnen met een inleiding tot de dimensie van de Engelen. Daarna werken we met de energie van één de 11 Engelen uit de Levensboom: Sandalphon, Gabriël, Raphaël, Haniël, Michaël, Khamaël, Tzadkiël, Tzaphkiël, Raziël, Uriël en Metatron. Allemaal vertegenwoordigen ze een unieke kracht die ons helpt ons meest sprankelende zelf te manifesteren op aarde.

Jij bepaalt zelf wanneer je hiervoor tijd in wil ruimen. Wil je langer stilstaan bij een Engel? Dan kan dat.  Je houdt altijd toegang tot het hele programma.

Ga jij mee op reis?

A Glimpse into the Angel Journey

Met ‘A glimpse into the Angel Journey’ geven we een tipje van de sluier èn openen we de poort naar de eerste aartsengel van deze reis: Sandalphon.
Als voorbeeld nemen we je mee in een meditatie die de aardende kracht van deze aartsengel nog meer in onszelf integreert. Sandalphon ondersteunt jouw vertrouwen en gevoel van veiligheid hier op aarde.

EnJOY!

De poort naar de engelen

In het online programma the Angel Journey opent voor jou steeds een nieuwe poort naar een aartsengel met:

  • Een teaching over de kracht van de aartsengel
  • Een gechannelde meditatie waarin je de aartsengel ontmoet
  • Een begeleide aanroeping van de aartsengel die je zelf kunt doen
  • Een prayer voor de aartsengel
  • Een gechannelde begeleiding voor een ritueel om te werken met de aartsengel
  • Een gechanneld lichtsymbool van Florine de Cock bij elke aartsengel

Je leert de Engelen en hun krachten nog meer in je leven te brengen en tot leven te brengen in jezelf.

Mijn liefde voor de Engelen

Avani interviewde mij in deze video over wat de Engelen voor mij betekenen, hoe zij heling brengen en hoe ik dagelijks met ze werk.

Meer Agape

Om ons allemaal heen bevindt zich een veld van universele liefde, waar onze gidsen wijze woorden influisteren en helende energie pulseert. Met onze channelings, prayers en meditaties willen we zoveel mogelijk mensen bekrachtigen in nog meer bewustzijn, liefde en gezondheid.

Regelmatig delen we een channeling op ons Youtube-kanaal. Ook organiseren we regelmatig live channelings waar ruimte is voor persoonlijke vragen. Via onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte.