Dear one,

In de online Angel Journey brengen we gechannelde teachings, meditaties en rituelen die ons de unieke kracht van elke Engel laten ervaren. 

Hiermee versterk je jezelf in jouw eigen engelenkracht, versterk je je als mens en versterk je als het ware alle kleuren in jou, waardoor jij jouw frequentie verhoogt en jij je goddelijke aanwezigheid op aarde kunt leven.

We beginnen met een inleiding tot de dimensie van de Engelen. Daarna werken we met de energie van één de 11 Engelen uit de Levensboom: Sandalphon, Gabriël, Raphaël, Haniël, Michaël, Khamaël, Tzadkiël, Tzaphkiël, Raziël, Uriël en Metatron. Allemaal vertegenwoordigen ze een unieke kracht die ons helpt ons meest sprankelende zelf te manifesteren op aarde.

Jij bepaalt zelf wanneer je hiervoor tijd in wil ruimen. Wil je langer stilstaan bij een Engel? Dan kan dat. Je houdt altijd toegang tot het hele programma.

Ga jij mee op reis?

Kennismaking met Aartsengel Haniël

Aartsengel Haniël is voor mij de aartsengel die Agape vertegenwoordigt. Αγαπη. De Griekse term Agape staat voor de hoogste vorm van liefde: de universele liefde. Het is de liefde die voelbaar is alsof deze rechtstreeks uit de hemel komt. Zo onvoorwaardelijk, zo puur, zo zuiver, zo vredig. We laten je graag kennismaken met deze engel via een aanroeping, channeling, prayer en ritueel. Wil je deze ontvangen, dan kun je hieronder je mailadres achterlaten:

Reacties op de Angel Journey

ik wil jullie bedanken voor de prachtige Angel Journey. Het wordt inderdaad een Life Journey. Top!  Het was bijzonder om telkens een andere krachtige, begripvolle en liefdevolle energie te voelen.  Ik heb er telkens mijn tijd voor genomen. Ik voelde duidelijk dat ik die tijd nodig had om die energie te integreren.

Prachtig, prachtig! Er gebeurt zoveel.
Mijn ziel volgen en mijn vertrouwen te openen naar de Universele wereld geleid door de Engelen. Lieve allebei, dank jullie voor de mooie vertaling via het Universum.


Wat een fijne reis heb ik gemaakt. Dank voor de wijze hoe jullie dit vorm hebben gegeven. Prachtige tekeningen, muziek, maar vooral de berichten van de Angels, die zo zuiver via Yvette kwamen. In wat voor magische wereld leven we toch. Soms kwamen de antwoorden of voorbeelden al in mij op voordat ze daarna uitgesproken werden door Yvette.

De journey pastte op de een of andere manier heel erg bij mij. Ik loop veel in de natuur, al van jongs af aan ben ik graag buiten en heb mij altijd sterk verbonden gevoeld met alles om mij heen, praatte met de aarde, dieren, sterren, planeten. Ik kon  er echter niet veel over kwijt in mijn omgeving. Hoe fijn is het nu dat spiritualiteit in als zijn breedte nu zo openlijk bespreekbaar is. Hoe zelfontwikkeling de normaalste zaak geworden is.


De poort naar de engelen

In het online programma the Angel Journey opent voor jou steeds een nieuwe poort naar een aartsengel met:

  • Een teaching over de kracht van de aartsengel
  • Een gechannelde meditatie waarin je de aartsengel ontmoet
  • Een begeleide aanroeping van de aartsengel die je zelf kunt doen
  • Een prayer voor de aartsengel
  • Een gechannelde begeleiding voor een ritueel om te werken met de aartsengel
  • Een gechanneld lichtsymbool van Florine de Cock bij elke aartsengel

Je leert de Engelen en hun krachten nog meer in je leven te brengen en tot leven te brengen in jezelf.