Vraag: Zouden jullie julie wijsheid kunnen delen over bezit en geld op de nieuwe aarde? 

Wat is bezit?
Is het bezit als concept niet puur gerelateerd aan angst van de persoonlijkheid of het ego van de mens? Het is gecreëerd en het is niets wezenlijks. 

Wanneer je oude inheemse volkeren zou vragen wat bezit is, zouden ze niet begrijpen wat je bedoelt. En op de nieuwe aarde zal niemand begrijpen wat je bedoelt wanneer je vraagt wat bezit is. 

Stel je een wereld voor waarin dat begrip niet bestaat.
Niets is van jou, alles is van iedereen. 

Het concept schaarste bestaat niet in die vorm, omdat alles één is. Dat diepe vertrouwen en geloof zorgt ervoor dat je weet dat er voor je gezorgd wordt. 

En doordat niemand een angst heeft om te leven wie hij werkelijk is, zal iedereen een unieke bijdrage leveren aan deze wereld.

Ieder zal genieten van de talenten en gaven van de ander,
het leven eren en vieren, alle levende wezens eren en vieren,
samenwerken met de begeleiders uit de ongeziene wereld, de elementen, de natuurwezens. 

Alles is één. 

Moeder aarde is Moeder, de zon is Vader en jij bent het Kind. Er wordt voor jou gezorgd. En de mind mag weer terug naar vrede en aanwezig zijn in het huidige moment. 

En alles in de nieuwe wereld zal puur zijn en echt zijn en van natuurlijke materialen en alles met liefde gemaakt. 


De mens zal weer worden zoals de dierenwereld van oorsprong bestaat. 

De mens zal niet meer nemen dan het nodig heeft, waardoor het evenwicht blijft bestaan. 

Wellicht is het een mooie suggestie om je dit voor te stellen en te voelen hoe waar dit is, wanneer je dit aanspreekt. En om te besluiten vanuit vrije wil dat jij op deze manier wenst te leven, dat je nu alvast start om in de natuurlijke wereld te leven met anderen die hetzelfde voelen. En dat zijn er velen. 

Deel de liefde, deel de vreugde. Deel het geloof en het vertrouwen. En wanneer er geen twijfel is in jullie mind hierover, zal het gecreëerd worden. Dus durf te kiezen voor deze wereld en de wereld zal gecreëerd worden door jullie. 

EnJOY!

Een gechannelde boodschap van onze gidsen. Via trance mediumschap geven we boodschappen en meditaties door vanuit het veld van universele liefde. Met aandacht voor een brede range van thema’s en lichtwezens.