Vraag: Kunnen jullie nog iets meer uitleggen over de IAM kracht? Hoe kun je daarmee in verbinding staan en wat houdt het precies in?

Stel je eens voor dat er een intense bron van licht is, laten we zeggen de zon. 

En stel je dan eens voor dat je vanuit die zon stralen ziet die je allemaal afzonderlijk kunt zien, een soort kolommen van licht. 

En die stralen dalen af naar de aarde. En elk mens staat, leeft in zo’n straal. 

Je zou kunnen zeggen dat de zon de Bron is, de straal de ziel is en dat de mens bestaat vanuit de levenskracht van de Bron en de ziel en het verlangen om op aarde te zijn. 


En de IAM Kracht is de straal. Het is de lichtstraal die vanuit de Bron ontsprongen is.
Het is een lange weg die de IAM kracht af kan leggen als je het in tijd zou willen zien, maar zoals jullie weten bestaat tijd niet.

De IAM kracht-straal kan door vele dimensies gaan en vele levens ervaren, maar ook op verschillende planeten aanwezig zijn. Dus in de IAM kracht is alles aanwezig wat een ziel heeft meegemaakt. Alles wat door die straal in zoveel levens en dimensies ervaren is.

En allemaal tegelijkertijd.

Het is jouw Akasha, jouw wijsheid, jouw bron.
En omdat het licht van de zon de Bron is, is het ook mogelijk om via die IAM kracht het goddelijke Licht te ontvangen.De IAM kracht is jouw essentie. Jouw unieke licht met al jouw unieke ervaringen, talenten en gaven. 


Je zou kunnen zeggen dat een leven aan het einde lijkt te zijn van zo’n zonnestraal, omdat je daar je leven aan het leiden bent op aarde. 

En wanneer je vergeet dat jij in wezen altijd in de zonnestraal bent en wanneer het lijkt alsof je afgescheiden bent van de zon, alsof de zon niet schijnt…. je zou kunnen zeggen: alsof je leeft met een permanente bewolking om je heen.

Kun je je dan voorstellen dat wanneer je de zon niet meer ziet door de wolken en je niet eens meer weet dat die zon er altijd kan zijn, dat je dan gelooft dat jij bent wie je alleen op aarde bent: een fysiek lichaam met gedachten en gedrag, een hart dat klopt. Je kunt compassie voelen en verdriet, maar je weet niet waartoe jouw leven dient. En je doolt op aarde van buiten naar binnen levend, omdat je geen doel hebt. Je weet niet wie je bent. 

En dan wanneer je je weer herinnert wie je werkelijk bent, lossen de wolken op, verschijnt er een blauwe hemel en een zonnestraal waarin jij volledig aanwezig bent. Die zonnestraal was er al, maar er zaten wolken tussen. Wanneer jij dit weer herinnert wordt jouw zijn zoveel grootser, omdat alles wat in jouw ziel aanwezig is zich weer verbindt met jou.

En het is mogelijk dat – wanneer je je bewust bent van je IAM-kracht, je essentie, om steeds weer vanuit daar te leven en niet vanuit buiten naar binnen. 

Steeds weer vanuit je verbinding met het licht; jouw eigen zielenlicht en de Bron. 

Dat je je laat inspireren als instrument op aarde om het zonlicht zo volledig mogelijk door je heen kunt laten stralen, in welke vorm dan ook.
Je weet wanneer het de juiste vorm is als je intense vreugde voelt, een tijdloosheid en dat je het gevoel hebt dat er zingeving in je leven is, ook al lijkt het je super gemakkelijk af te gaan. 


Je voelt het door de vreugde en je voelt het omdat je de zon voelt schijnen in je zelf. 

Vaak omdat anderen intense vreugde beleven wanneer jij als instrument jouw klanken en melodieën laat horen. 

Dus wees je bewust van jouw prachtige IAM kracht, jouw zonlicht in jou. 

En laat het zo volledig mogelijk door je heen stromen, zodat jij en anderen zoveel mogelijk kunnen genieten van dat licht. 

Een gechannelde boodschap van onze gidsen. Via trance mediumschap geven we boodschappen en meditaties door vanuit het veld van universele liefde. Met aandacht voor een brede range van thema’s en lichtwezens.