Een schitterende metafoor over wie wij werkelijk zijn!

Wisten jullie dat de allermooiste meest schitterende diamanten die op aarde aanwezig zijn door mensen weggestopt worden op plekken waar niemand bij kan komen, zodat ze niet gestolen zullen worden?

Jullie begrijpen dat dat niet te begrijpen is, want waartoe dient een diamant, een schitterend juweel, een kristal met alle prachtige energie? 

Al dit moois is aanwezig op aarde en gecreëerd door Moeder Aarde om de energieën, de schitteringen, het licht en de frequenties in de wereld te laten stromen. 

Om deze frequenties mee te geven aan het water, mee te geven aan de stenen, mee te geven aan haar hele stelsel: het hele systeem waar de mensheid bij hoort. 

En is het dan niet wonderlijk dat een mens ooit besloten heeft dat dit niet gedeeld dient te worden, maar afgezonderd en afgescheiden en wellicht voor één of twee personen zichtbaar mag zijn?

Jullie weten allemaal hoe ridicuul dit is.
En tegelijkertijd is ieder van jullie in staat om die schitterende diamant met alle prachtige frequenties die je zelf bent af en toe zelf ook in een doosje te stoppen en niet te laten zien. 

Om welke reden dan ook. 

Net zoals de eerste mens ooit ook bedacht heeft om die schitterende diamant te beschermen, heb jij jouw overlevingsmechanismen ook onbewust gekozen om jouw schitterende diamant te beschermen en het licht soms te doven. 

Door muurtjes om het hart te plaatsen, waardoor je wellicht dacht dat je niet bestolen kon worden, niet ontvreemd kon worden, maar jouw werkelijke essentie valt niet te stelen. 

Het is jouw oneindige licht. Zoveel groter dan jouw lichaam, zoveel meer dan dit leven. 

Er is niets dat je hoeft te beschermen. 

Er iets niets waar je bang voor hoeft te zijn, want dit licht in jou is onaantastbaar. 

Die frequentie is uniek en jouw schittering is vanaf hier altijd zichtbaar, of je deze nou dooft of niet. 

En het is mooi dat jullie je bewust zijn dat hoe meer je je hart opent, voorbij die muurtjes van bescherming, hoe meer je licht kan schitteren en hoe meer je liefde kan stromen. 

Een beloning voor jezelf en voor anderen. 

Wij zijn hier bij jullie om wellicht wat bewustzijn te geven over deze muurtjes: het alarmsysteem dat jullie ingesteld hebben om niet blootgesteld te hoeven worden aan pijn of verdriet. 

Maar dat was toen je kind was, toen je niet beter wist. 

Nu weet je dat elk blaadje dat zich ontvouwt vanuit het hart van jouw bloem maakt dat jij een grotere bijdrage levert aan deze wereld door wie je bent en hoe meer je straalt. 

Dat is waarvoor jij hier bent: om jouw licht net als die prachtige diamanten en kristallen bij te dragen aan het hele systeem van deze aarde, zodat deze uiteindelijk als een schitterende diamant zal zijn. 

Als mens ben jij daarbij een facet van die diamant, net als wij allen, een facet zijn.
Dus laten we elkaar’s facetten oppoetsen door liefde en licht te voelen, elkaar inspiratie te geven, te bekrachtigen en vooral de schittering van elkaar te zien. 

Dank jullie wel.

Een gechannelde boodschap van onze gidsen. Via trance mediumschap geven we boodschappen en meditaties door vanuit het veld van universele liefde. Met aandacht voor een brede range van thema’s en lichtwezens.