We zouden graag een boodschap geven aan alle fijngevoelige antennes op aarde, in staat om het hoogste licht te ontvangen en de frequentie hier op aarde te verhogen. Wanneer je antenne bent op deze aarde, kun je soms het gevoel hebben dat je een beetje onder hoogspanning komt te staan. Dan voelt het alsof je zenuwstelsel wat overprikkeld is of dat je het idee hebt dat je wat aarding nodig hebt. En dat is ook zo.

Wij vertellen jullie graag hoe je dat kunt bewerkstelligen, naast alles wat je al doet. Er zijn namelijk codes om jullie heen aanwezig om je te helpen om steeds weer opnieuw in je eigen balans te komen. Daarnaast ken je natuurlijk de bekende wegen van in de natuur zijn, veel rust nemen, genoeg slapen, met de juiste mensen omgaan, niet redden maar eigen verantwoordelijkheid en weten dat ieder mens verantwoordelijk is voor zijn of haar weg.

Daarbij kun je er natuurlijk in volle aanwezigheid voor de ander zijn, maar je hoeft de last van de ander niet te dragen. Jouw aanwezigheid, liefde en licht zijn genoeg. De ander zal antwoorden krijgen, alleen al door jouw aanwezigheid.

Het is een sleutel om met je aandacht en bewustzijn steeds weer in je lichaam aanwezig te zijn, terwijl je ergens anders bent. Dat is een hele sterke kracht om goed voor je lichaam te zorgen, zodat het de frequenties aankan die door jou heen stromen.

Daarnaast is het mooi om je bewust te zijn van de codes die aanwezig zijn in de natuur, in het water, in de wind, in de bomen en in alle vormen om jullie heen, waarbij je bewuster gebruik kunt maken van de coderingen die jouw lichaam ondersteunen om in gezondheid en in kracht te transformeren naar de nieuwe mens die al in jou leeft.

Hoe je dit doet is door je bijvoorbeeld te verbinden met een boom. De frequenties en de codes van deze boom zijn aanwezig in al die jaren dat die boom groeit. Daar zitten de oercodes nog in die de mens helpt om sterk in zijn of haar kracht te staan. Dus vraag om die oerkracht vanuit de bomen.

Vraag om de oerkracht vanuit het water, het oorspronkelijke water. En vraag voordat je water drinkt of het water weer in zijn oorspronkelijke oerkracht zou willen komen, waarbij haar kristallen de grootste schoonheid kennen.

Vraag de wind wanneer je haar voelt of zij de coderingen wil fluisteren, die ervoor zorgen dat ook die oerkrachten in jou ontwaken. En vraag de aarde wanneer je op haar ligt – wanneer je contact met haar maakt – om haar oercodering met jou te delen.

Per slot van rekening ben jij deel van de elementen, deel van de sterren en deel van het universum. En in wezen zal alles als vanzelf moeten gaan, zonder dat jij er enige moeite voor hoeft te doen. Het enige wat daarbij van belang is, is jouw aanwezigheid. Jouw bewuste aanwezigheid in verbinding met alles om jou heen en met name de oercodes, die jou helpen herinneren wat jouw oercodes zijn.

Je hoeft het niet te begrijpen, je hoeft het niet te zien, je hoeft het niet te voelen: je hoeft alleen de intentie uit te spreken. Dan zal het gebeuren, als vanzelf.

Dus geniet ervan dat je die ondersteuning overal om je heen kunt ontvangen, gewoon door je ervan bewust te zijn. De krachten van een intentie, een gedachte en een vraag zijn onmetelijk en oneindig.

Dank jullie wel.

Een gechannelde boodschap van onze gidsen. Via trance mediumschap geven we boodschappen en meditaties door vanuit het veld van universele liefde. Met aandacht voor een brede range van thema’s en lichtwezens.