Dear one!

Laten we je vertellen dat je sowieso gekomen bent op aarde om dit te ervaren.
Je diepste wens is om onvoorwaardelijke liefde te leven op aarde. Er is niets anders dan dat. Maar wat betekent onvoorwaardelijke liefde? Onvoorwaardelijke liefde betekent dat je jezelf volledig leeft, zonder enige grens, zonder enige gevangenis, zonder enige overtuiging die jou niet dient. Wanneer jij vrij bent, volledig vrij bent, kun je niet anders dan onvoorwaardelijke liefde zijn aangezien de onvoorwaardelijke liefde door jou heen stroomt.

Er is niets dat de onvoorwaardelijke liefde van het universum tegenhoudt dan jij. 
Kijk maar eens naar een onbeschadigd dier of een prachtige bloem. Beide stralen onvoorwaardelijke liefde uit en ook zij zijn gecreëerd in het prachtige universum, net als jij. 

Dus hoe dan, vraag je.
Door bewustwording.
Bewustwording dat het logisch is dat je voorwaardelijke liefde laat zien wanneer er nog angst of pijn of verdriet in jouw systeem zit omdat je niet anders kan.
En dat is prima, dat is goed. 

Het eerste wat je te doen hebt is zelfliefde hebben en te begrijpen dat bijna geen enkel mens op aarde onvoorwaardelijke liefde kan geven, omdat er in jullie systemen al zoveel vervuild is. En dat zeggen wij in liefde, niet in oordeel. 

Het is van belang dat ieder van jullie eerst eens een intense liefde naar zichzelf mag voelen en het innerlijk kind. Om te zien dat het werkelijk zien van jezelf de start is van onvoorwaardelijke liefde.

Want kijk eens naar jezelf.
Hoe vaak ben je kritisch naar jezelf?
Hoe vaak geef je jezelf de schuld dat je niet doet wat je wenst?
Hoe vaak heb je dromen en ben je teleurgesteld in jezelf dat je ze niet naleeft?
Hoe vaak had je anders willen handelen in een relatie?
Hoe vaak, hoe vaak, hoe vaak.
De grootste gevangenis ben jij voor jezelf. 

En zelfliefde is de eerste sleutel om jezelf te bevrijden uit de kooi.
Daarvoor is het nodig dat jouw emoties er weer mogen zijn, dat er iemand is die jouw hand vasthoudt terwijl je weer contact maakt met jouw innerlijk kind en vraagt wat hij of zij ervaren heeft. 

Dat jij vanuit je volwassen zelf in kunt zien dat wanneer jij vanuit je volwassen zelf deze angst of dat verdriet ruimte geeft, wonden helen.
Dat wanneer jij ruimte geeft aan dat wat in eerdere levens voorgevallen is in jouw ziel en dat wat doorgegeven is vanuit je ouders gezien mag worden in jou.
Dat alles is heling. 

Wanneer alles er werkelijk mag zijn in jou,
je onvoorwaardelijk kunt houden van alles in jou, 
er geen bewuste of onbewuste rem meer is,
geen enkele angst, behalve de actuele angst in het moment voor iets waar je als mens terecht bang voor kan zijn en dan direct te voelen wat je echt voelt,
dit volledig te ervaren,
dan is er heelheid.

In die heelheid kan de onvoorwaardelijke universele liefde door jou heen stromen. 

Soms is er een mens wat je ziet op aarde dat deze liefde aanbiedt, waarbij je die onvoorwaardelijke liefde voelt omdat er werkelijk geen enkel oordeel is en waar diegene zijn of haar eigen werk gedaan heeft, ten diepste.Dat zijn degenen waar jij kunt openen. 

Het is niet voor niets dat zoveel mensen op dit moment in liefde naar zichzelf kijken, 
in liefde naar hun voorouders kijken, in liefde begeleid worden, en dat dat de mens naar liefde brengt. Een voorbeeld zijn is het grootste geschenk wat jij voor anderen, maar met name voor kinderen kunt zijn. Een voorbeeld van liefde.

Maar begrijp ook dat een mens op aarde mens is, dus have mercy voor je menselijkheid. Niemand is perfect, niemand is perfect. Geniet van je menselijkheid. En weet dat je al zo prachtig bent als je bent. Goddelijk, een stralend wezen, zo puur. Alles is mogelijk voor jou, alles. En vraag ons om hulp. Wij zijn er zo graag voor jou, met bijna onvoorwaardelijke liefde. 

Een gechannelde boodschap van onze gidsen. Via trance mediumschap geven we boodschappen en meditaties door vanuit het veld van universele liefde. Met aandacht voor een brede range van thema’s en lichtwezens.