“Wanneer je geboren wordt op aarde en je hebt een zachte landing gehad, dan ben je nog volledig verbonden met het grote veld waar je vandaan komt. Je bent nog verbonden met de zee, de oceaan van liefde. Je bent nog verbonden met de zielen, de engelen, alle begeleiders waar je zo gewend was mee te zijn. Jouw beschermengel die meegekomen is naar de aarde waarmee je kunt baden in het licht. En je bent één.

Langzamerhand, in de jaren die komen, wanneer je opgroeit, word je steeds meer een individu. Je wordt steeds meer een identiteit en wellicht voel je je steeds meer afgescheiden van de oceaan.

Aartsengel Metatron is de de aartsengel die de oceaan vertegenwoordigt waarin jij de druppel bent.

Wanneer je je alleen voelt op aarde of wanneer je je vergeet te verbinden kun je aartsengel Metatron vragen om het veld te openen, waarbij jij kunt voelen dat jij als druppel weer opgaat in de oceaan, in de eenheid. Dat je je weer herinnert dat je verbonden bent met alles wat niet zichtbaar is. Dat dat nooit verdwenen is. Dat alle dimensies tegelijkertijd bestaan en jij onderdeel bent. Dat jouw lichaam niet het enige is omdat het zichtbaar is, maar dat er juist zoveel golven en andere druppels in de oceaan zijn. En dat wanneer je die eenheid voelt er zo’n vrede in je neerdaalt. Dat wanneer jij in die oceaan vertoeft, je voelt dat je gedragen wordt in de armen van God, van de Bron. Dat dit thuis is voor je ziel en ervoor zorgt dat je geen beperkingen meer voelt. Dat je je volledig vrij voelt in eenheid.

In deze oceaan realiseer jij je dat jij de sprankel van de Bron bent, dat je niets hoeft te doen om iets te worden. Dat jij een uiting van het Goddelijke bent en dat je in de eenheid kunt laten ontstaan hoe jij dat Goddelijke vormgeeft in het leven. Door van binnen naar buiten te leven, door altijd in die eenheid te zijn met je innerlijk wezen. Je innerlijk wezen vertegenwoordigt de verbinding met de eenheid.

Voel hoe jouw innerlijk wezen verbonden is met aartsengel Metatron en verbonden is met de Goddelijke bron. Hoe jij gedragen wordt als licht, als liefde, in liefde en in licht.

De vrede die dat jou geeft… “

Metatron is 1 van de 11 engelen waarmee we werken in onze gechannelde Angel Journey.

Een gechannelde boodschap van onze gidsen. Via trance mediumschap geven we boodschappen en meditaties door vanuit het veld van universele liefde. Met aandacht voor een brede range van thema’s en lichtwezens.