Welke boodschap zouden jullie willen delen met mensen die te maken hebben met bindingsangst of verlatingsangst?

De essentie van bindingsangst en verlatingsangst heeft te maken met de verbinding met jouw eigen essentie, jouw eigen hoogste licht. 

Veel mensen op aarde hebben gevoel van heimwee, van het missen van een oermoeder, oervader, een diepe bescherming, veiligheid, bedding.

Dat komt omdat bij velen van jullie bekend is hoe dat voelt wanneer je voordat je in dit leven bent of nadat je in dit leven bent en voorbij  de sluiers bent gegaan. 

Weet hoe het is om in het hoogste licht en liefde aanwezig te zijn, waardoor je je vervuld voelt, vrij voelt, thuis voelt, gezien en gehoord voelt. Een prachtige staat van zijn. 

En als ziel heb je in die staat van zijn besloten dat je een ervaring wil meemaken, waarin je in een meer afgescheiden vorm leert om weer terug te komen in deze vorm,  om te groeien als ziel.

Dus wanneer je naar de aarde gaat heb je een situatie gekozen, ouders gekozen om op een bepaalde manier in het leven te stappen op aarde. En de eerste momenten, de eerste drie jaar, zijn intens belangrijk in hoeverre jij die veiligheid, die onvoorwaardelijke liefde, die vrijheid en ruimte kunt ervaren in de situatie waarin je op aarde komt. 

En tegelijkertijd is het bijna onmogelijk om dat zo volledig te laten zijn als je dat herinnerde, omdat de aarde een andere dimensie is. 

Er is slechts 1 manier waarop je weer terug kunt stappen in deze dimensie. En dat is wanneer jij volledig in verbinding bent met jouw licht. Jouw essentie en dit licht ten volste door je heen laat stromen. 

De meesten van jullie leren als kind niet hoe dit moet. Dat is iets wat we graag mee willen geven.
Leer kinderen zo snel mogelijk weer hoe zich kunnen verbinden met hun IAM-kracht, met hun essentie, met de zon in zichzelf. Want daarmee herinneren ze weer wie ze werkelijk zijn. En dat is alles.
Daarin ligt de sleutel om elke vorm van bindingsangst en verlatingsangst te laten verdwijnen, omdat ze niet hoeven te bestaan in het veld van licht dat jij bent. 

Dus wanneer jij nu als volwassene vormen van bindingsangst of verlatingsangst ervaart, neem dan goed de tijd om in jouw eigen IAM-licht aanwezig te zijn. Om dat licht door je heen te laten stromen van binnen naar buiten. Met de grote zon in jou gevoed door de bron. En dat dit licht oneindig stroomt door je heen, de wereld in, zodat jij van binnen naar buiten leeft en gevoed wordt door het licht van de bron en het licht van de ziel en niet iets anders nodig hebt van de ander. 

En wanneer je zo aanwezig kunt zijn, ben je ook volledig aanwezig voor de ander. Dan ben je als het ware het thuis voor de ander en kan de ander leren om in dezelfde kracht te gaan staan. Ultiem is een relatie waarin 2 mensen in hun volledige IAM-kracht aanwezig zijn, waardoor de persoonlijkheid geen spelletjes kan spelen waardoor je verdwaalt in het leven. 

Dus ga staan in jouw IAM-kracht en oefen dit dagelijks meerdere keren. Steeds weer dat licht in jou. Dat licht in jou. Dat licht in jou. 

En je zult merken dat je je weer herinnert dat jij de hemel op aarde bent, dat je nergens naartoe hoeft, dat je niets hoeft te krijgen of ontvangen, dat je niet hoeft te vluchten. Jij bent het al, hier en nu. 

EnJOY.

Een gechannelde boodschap van onze gidsen. Via trance mediumschap geven we boodschappen en meditaties door vanuit het veld van universele liefde. Met aandacht voor een brede range van thema’s en lichtwezens.