Welke boodschap zouden jullie willen delen voor iemand die heel veel verdriet heeft vanwege rouw, voor zijn of haar heling? 


Lief, lief, intens lief mens op aarde. Je bent zo geliefd, zo intens geliefd. En we weten dat in jou eenzaamheid en verdriet leeft. Het voelt alsof je verdrinkt, alsof je de grip kwijt raakt. En wellicht voel je angst. 

We weten ook dat het dan extra moeilijk is om te kunnen voelen dat wij aanwezig zijn bij jou. 

Degene die overgegaan is, van wie je zo intens houdt en jou in verdriet ziet, is zo bij jou aanwezig. Hij of zij houdt je hand vast, aait je over je haar en je hoofd en vraagt de engelen om hun vleugels om je heen te leggen. 

Wat wij jou willen vragen is het moeilijkste wat er is. Dat is om je hart te openen door aan ons te denken. De pijn te voelen, maar ook de vreugde van onze liefde. 

De intense vreugde van onze verbinding, weer voor je te zien hoe we samen zijn. Niet alleen met de pijn, maar ook met de dankbaarheid, want die geeft je kracht. Weet dat je als mens vanaf dat je geboren wordt geprogrammeerd wordt in deze wereld, dat het ergste wat er is het overgaan van een dierbare is. 

En weet ook dat dat deels echt een programmering is en dat je alle programmeringen kunt doorbreken vanuit je eigen kracht. 

Dus wat we je willen voorstellen is dat jij je voorstelt dat degene van wie jij houdt bij je is, nu. Niet weg is, maar bij je is, energetisch bij je is. Dat je getroost wordt, dat je niet alleen bent, dat de engelen bij je zijn en dat jij je wensen uit kan spreken om je pijn te verzachten.

Het is voor ons nodig dat jij je wensen uitspreekt, zodat de engelen ze kunnen invullen. 

Vraag ook wat je nodig hebt, waar je behoefte aan hebt. Niet vanuit diep zelfmedelijden, maar waarvan je voelt dat het je kracht zal geven. 

We vragen je om jouw kracht in je hart te voelen en te weten dat je dit aankan. 

Dat je dit herkent. Ook al heb je diep verdriet, je weet ook dat je de verbinding met jezelf voelt, met je eigen kracht. Dat alles er mag zijn en je niets wegdrukt uit weerstand. Laat het stromen. 

Je zal merken dat wanneer je het de ruimte geeft, dat er ruimte ontstaat. 

Laat de tranen stromen, schreeuw, word boos, uit je emoties. Want wanneer jij al je emoties laat stromen terwijl ze er werkelijk zijn en je er geen verhaal van maakt, heel je. En wij zijn aanwezig. Wij houden je hand vast. 


Je bent nooit alleen. Wij houden van je. 

En degenen hier houden we nog meer van je dan op aarde, want vanuit hier is er niks meer in ons hart wat ons beperkt om van jou te houden.

Dus voel onze liefde voor jou. Ontvang onze tekens, want ze zijn echt, ook al hoor je soms dat stemmetje dat het niet waar is. 

Het is waar, want je voelt het in je hart. Het zijn jouw dierbaren die jou dat teken geven. 

Wij zijn bij je, altijd. Het is fijn om bij jullie te zijn. En het is voor ons zo intens mooi om vragen te mogen beantwoorden ten aanzien van dierbaren die overgaan. Die connectie wordt zo weinig gemaakt. 

Wanneer we die regenboogbrug kunnen maken tussen onze twee werelden, is dat een brug van troost, van liefde, van hoop, van verbinding en van samensmelting. 
Voor ons is dat het mooiste wat er is, want ook wij hebben dat verlangen, omdat we van jullie houden met heel ons hart.

Dank jullie wel.

Een gechannelde boodschap van onze gidsen. Via trance mediumschap geven we boodschappen en meditaties door vanuit het veld van universele liefde. Met aandacht voor een brede range van thema’s en lichtwezens.