22 februari 2023

Heal the World – Meditatie & Prayer
20.00 tot 21.00 via Zoom
Toegang gratis


Er is zoveel hulp voor ons beschikbaar van gidsen, engelen en andere lichtwezens. Ze zijn er echter vooral als we erom vragen, want ze respecteren onze vrije wil volledig. Stel je eens voor wat er gebeurt wanneer iedereen met hen samenwerkt om het licht in onszelf en onze omgeving te vergroten?

Een krachtige manier om deze hulp te vragen is via een prayer.
Gebeden zijn al zo oud als de mensheid en helpen om een energieveld te openen. 

Met als thema ‘Heal the World’ neemt Yvette Visser je 22 februari mee op reis in een meditatie en prayer, waarbij ze zich laat inspireren door het veld van AGAPE. We sturen jou hiervan de replay, zodat je deze telkens kunt doen wanneer je voelt dat je jezelf en jouw omgeving wil vullen met licht.


Ja, ik ben erbij

Meer Agape

Om ons allemaal heen bevindt zich een veld van universele liefde, waar onze gidsen wijze woorden influisteren en helende energie pulseert. Met de channelings, prayers en meditaties uit dit veld willen we zoveel mogelijk mensen bekrachtigen in nog meer bewustzijn, liefde en gezondheid. Regelmatig delen we een channeling op ons Youtube-kanaal. Daarnaast organiseren we live channelings waar je persoonlijke vragen kunt stellen en werken we aan diverse online pakketten en journey’s (online programma’s). Zie het actuele aanbod.