Hier vind je de channelings, meditaties en mystieke journey’s van Yvette Visser

Heb jij een cadeaubon gekregen? Dan start hier jouw reis om je onder te dompelen in universele liefde.
Je kiest wat je wil bestellen, klikt op ‘voeg toe aan winkelwagen’ en vult dan de code van jouw bon in naast ‘waardebon toepassen’. Vervolgens klik je op ‘waardebon toepassen’ en is jouw bon verrekend.
EnJOY! Heb je hierover een vraag? Mail ons dan gerust: contact@agapeuniversalove.com

THE JOURNEY OF LOVE

In The Journey of Love vind je een gechannelde reis in liefde. Van de liefde voor ons innerlijk kind tot heling van onze triggers in contact. En uiteindelijk maken we contact met het allesomvattende veld van universele liefde.

MASTER JOURNEY & ANGEL JOURNEY

Met dit aanbod * kun je een reis maken langs 11 Aartsengelen via de 𝐀𝐧𝐠𝐞𝐥 𝐉𝐨𝐮𝐫𝐧𝐞𝐲 en langs 8 opgestegen meesters via de 𝑴𝒂𝒔𝒕𝒆𝒓 𝑱𝒐𝒖𝒓𝒏𝒆𝒚

LIVE CHANNELING

In de live channelings kunnen mensen persoonlijke thema’s inbrengen, die in het licht worden gezet door onze gidsen. Zij geven antwoord met zoveel liefde. Heb je een vraag of wil je je simpelweg laten inspireren door de antwoorden op anderen? Het is allemaal goed. De volgende editie is op 13 december van 20.00 tot 21.30u.

ANGEL JOURNEY

Een online reis waarbij je je bewust verbindt met alle Aartsengelen van de Levensboom: Sandalphon, Gabriël, Raphaël, Haniël, Michaël, Khamaël, Tzadkiël, Tzaphkiël, Raziël, Uriël en Metatron. Allemaal vertegenwoordigen ze een unieke kracht die ons helpt ons meest sprankelende zelf te manifesteren op aarde.

KINDERMEDITATIES

Omdat Yvette zich heeft afgestemd op het veld van liefde en onze gidsen komt er met deze kindermeditaties een warme koesterende energie mee, die voor veel kinderen voelbaar is.

MASTER JOURNEY

Een magische gechannelde reis langs 8 meesters, die je in jouw eigen tempo kunt volgen. Met gechannelde boodschappen, meditaties, prayers en prachtige lichtsymbolen. We werken in deze Master Journey met Adama, El Morya, Lanto, Paul de Venetiaan, Serapis Bey, Hilarion, Jezus en Saint Germain. Om zo het meesterschap in onszelf te ontdekken.