Hier vind je de channelings, meditaties en mystieke journey’s van Yvette Visser

Alles wat we doen is gechanneld vanuit het veld van universele liefde. Vind je het fijn om iemand deze liefde cadeau te geven? Dan kan dat hier. Zo kun je onze journey’s en kindermeditaties schenken of een algemene cadeaubon die in te wisselen is bij alles wat we doen. Na jouw bestelling ontvang je een digitale cadeaubon die je kunt mailen of printen. Heb je hierover een vraag? Mail ons dan gerust: contact@agapeuniversalove.com

THE JOURNEY OF LOVE

In The Journey of Love vind je een gechannelde reis in liefde. Van de liefde voor ons innerlijk kind tot heling van onze triggers in contact. En uiteindelijk maken we contact met het allesomvattende veld van universele liefde.

MASTER JOURNEY & ANGEL JOURNEY

Met dit aanbod * kun je een reis maken langs 11 Aartsengelen via de 𝐀𝐧𝐠𝐞𝐥 𝐉𝐨𝐮𝐫𝐧𝐞𝐲 en langs 8 opgestegen meesters via de 𝑴𝒂𝒔𝒕𝒆𝒓 𝑱𝒐𝒖𝒓𝒏𝒆𝒚

CADEAUBON 22 euro

Deze bon is in te wisselen bij al ons aanbod: onze journey’s, meditatiepakketten en live channelings.

ANGEL JOURNEY

Een online reis waarbij je je bewust verbindt met alle Aartsengelen van de Levensboom: Sandalphon, Gabriël, Raphaël, Haniël, Michaël, Khamaël, Tzadkiël, Tzaphkiël, Raziël, Uriël en Metatron. Allemaal vertegenwoordigen ze een unieke kracht die ons helpt ons meest sprankelende zelf te manifesteren op aarde.

KINDERMEDITATIES

Omdat Yvette zich heeft afgestemd op het veld van liefde en onze gidsen komt er met deze kindermeditaties een warme koesterende energie mee, die voor veel kinderen voelbaar is.

MASTER JOURNEY

Een magische gechannelde reis langs 8 meesters, die je in jouw eigen tempo kunt volgen. Met gechannelde boodschappen, meditaties, prayers en prachtige lichtsymbolen. We werken in deze Master Journey met Adama, El Morya, Lanto, Paul de Venetiaan, Serapis Bey, Hilarion, Jezus en Saint Germain. Om zo het meesterschap in onszelf te ontdekken.