Om ons allemaal heen bevindt zich een veld van universele liefde, waar onze gidsen wijze woorden influisteren en helende energie pulseert. In onze live channelings channelt Yvette antwoorden uit dit veld op een aantal persoonlijke vragen.

Yvette leidt de avond in met een gechannelde meditatie en een boodschap die specifiek afgestemd is op de aanwezigen. Daarna channelt ze antwoorden op persoonlijke vragen, waarbij de ongeziene wereld haar wijsheid deelt. Misschien heb je zelf een thema waar je wat licht op wil laten schijnen, maar het kan ook zijn dat je je wil laten inspireren door de antwoorden op anderen. Alles is goed.

Yvette: “De ongeziene wereld bemoedigt ons altijd, helpt ons de waarheid van illusies te onderscheiden en ons de weg te laten vinden van hoofd naar hart. Steeds weer met dezelfde liefde en met evenveel geduld. Mijn diepe wens is om instrument te zijn om deze liefde, dit licht, deze wijsheid en healing door te geven aan zoveel mogelijk mensen die aangeraakt worden door deze frequentie.”

Er staat nog geen volgende live channeling gepland. We houden jullie op de hoogte. 


AGAPE Universal Love Channelings door Yvette Visser

In deze video vertelt Yvette hoe ze de live channelings beleeft en wat je precies kunt verwachten.

We vroegen ook onze gidsen naar hun kijk op de live channelings. Daar kwam dit prachtige antwoord op: