Naast mijn liefde voor de engelen, heb ik een enorme liefde voor de opgestegen meesters. Over de jaren voel ik mij verrijkt en gesteund door me te verbinden met hun energie en de unieke kwaliteit en kracht die elk van hen vertegenwoordigt. De meesters zijn elk verbonden met een goddelijke straal van een bepaalde kleur licht en frequentie. En dit is zo voelbaar!

En nu hebben we iets nieuws voor jou. Met de gidsen vanuit het veld van Agape Universal Love hebben we met heel ons hart een geheel gechannelde reis langs 8 opgestegen meesters gecreëerd. Alle boodschappen en meditaties zijn opgenomen terwijl ik in diepe verbinding was met deze meesters. Een online Master Journey.

Graag delen we de eerste meester gratis met jou. En hoe kan het anders dan dat we beginnen met de bekendste meester: Jezus. Je kunt je hieronder aanmelden. Daarmee krijg je toegang tot de Jesus Journey en je kan daarmee zien hoe we dit ook voor de andere 7 meesters hebben gemaakt.

Dit zijn de andere meesters in de reis: Adama, El Morya, Lanto, Paul de Venetiaan, Hilarion, Serapis Bey en Saint Germain. En dit is wat je bij elke reis met een meester ontvangt:

  • Een inleiding over de meester volgens ‘de literatuur’
  • Verbinding met het gechannelde lichtsymbool van deze meester, gemaakt door Florine de Cock
  • Een channeling over de meester specifiek voor ons op deze Journey
  • Een channeling met een boodschap voor ons vanuit deze meester
  • Een meditatie waarin we de meester ontmoeten en we meegenomen worden in de frequentie van de kwaliteit van deze meester.
  • Een gechannelde prayer om deze meester aan te roepen

En… zo geweldig… de mogelijkheid om een Mastertattoo van Flo te bestellen met het lichtsymbool van deze meester. Op die manier draag je de energie van deze meester bij je. Flo maakte deze symbolen geheel afgestemd op de gechannelde boodschappen.

Avani en ik hopen zo dat je net zo geraakt wordt als wij door de liefde, wijsheid, het licht en de heling die tot ons komt via deze Master Journey.

AGAPE Universal Love Channelings door Yvette Visser

Ja, ik maak graag kennis met de Master Journey