Dear one!

Wie ben jij wanneer je jouw hoogste potentie leeft? Wat doe jij wanneer jij je alleen nog maar laat leiden door het veld van universele liefde?

Saint Germain en zijn violette vlam kunnen we inzetten als een zuiverend vuur van liefde. Het geeft ons inzicht wat ontsluierd mag worden om onze ware essentie te leven. En het transmuteert daarbij alles wat een hogere frequentie mag bereiken. We kunnen deze energie uitnodigen om ons te reinigen, helen en verheffen.

In een online Sacred Space-avond begeleidde Saint Germain ons in een krachtige heling, om zo uiteindelijk een tipje van de sluier te krijgen van onze hoogste potentie.

Via deze pagina kun je de opname bestellen. We delen hierin een channeling en helende meditatie vanuit de orde van Saint Germain om liefdevol los te laten wat ons niet meer dient. Vervolgens is er een gechannelde begeleiding die ons laat zien wie we zijn als we onze hoogste potentie leven en een volgende stap maken in onze ascensie.

Bijdrage: 11 euro

Over ons

Mijn grote liefde is geïnspireerde boodschappen doorgeven vanuit het universele veld van liefde.

De wijsheid, liefde en heling is zo voelbaar waardoor we door te luisteren naar de woorden of te kijken naar de beelden naar een hogere frequentie worden opgetild. 

De ongeziene wereld bemoedigt ons altijd, helpt ons de waarheid van illusies te onderscheiden en ons de weg te laten vinden van hoofd naar hart. Steeds weer met dezelfde liefde en met evenveel geduld. 

Mijn diepe wens is om instrument te zijn om deze liefde, dit licht, deze wijsheid en healing door te geven aan zoveel mogelijk mensen die aangeraakt worden door deze frequentie. 

Toen ik het boek van James Redfield ‘Het Twaalfde Inzicht’ las, omschreef hij het Griekse woord Αγάπη – Agape als de allerhoogste vorm van liefde, onpersoonlijk en universeel. Ik herkende direct de liefde die hij bedoelde, de liefde waarvan ik altijd wist dat deze bestond ook al leren we hier weinig over op aarde. Vanaf dat moment in 2011 wist ik dat Agape ooit het leven zou zien via mij, alleen wist ik nog niet in welke vorm. 

Yvette

Als puber dacht ik veel na over het leven. Cognitieve sessies gaven me meer inzicht vanuit de mind. Daarna ontdekte ik dat we allemaal een schat aan informatie met ons mee dragen in ons lichaam. Via emotioneel lichaamswerk, familieopstellingen en actieve Osho meditaties maakte ik nog meer contact met het lichaam als poort naar heling. 

En zo opende ook langzaam de poort naar het universum, waar naast wij zelf zoveel ander wonderlijks deel van is. Via het Levenscollege, de Trance Academie en natuurlijk de channelings van Yvette via AGAPE Universal Love maakte ik kennis met gidsen, overleden dierbaren en diverse andere energieën. De ongeziene wereld brengt ons zoveel wijsheid, zoveel heling en zoveel liefde wanneer we ons hiervoor openstellen. Momenteel ben ik aan het ontdekken hoe deze wereld voor mij ontvouwt.

Bij AGAPE Universal Love vind ik het een feestje om samen te voelen wat de bedoeling is en getuige te zijn van de channelings. Verder houd ik mij vooral bezig met de online communicatie.

Ik ga aan van mensen en initiatieven die de wereld wat mooier maken en geef deze graag een podium.

Avani