21 september 2022

Meditatie & Soul Alignment Prayer 20.00- 21.00u via Zoom

Wat zou ik kiezen als ik mijn zielsmissie zou leven? Wat is mijn waarheid in een wereld vol informatiestromen? Vragen die juist in deze tijd nog meer spelen.

De oude Egyptische heelmeesters wisten dat ons leven uit balans raakt als onze Ka (persoonlijkheid) en onze Ba (ziel) niet meer in verbinding zijn met elkaar. Niet meer uitgelijnd.

De disbalans, hoe klein of hoe groot ook, is een roep van onze ziel om deze verbinding weer volledig te herstellen, zodat we ons leven waarachtig leven. En wanneer we dat doen, delen we onze unieke essentie en talenten. Essentieel daarbij volgens de oude Egyptenaren is de samenwerking met onze goddelijke begeleiders.

Het veld van AGAPE verwoordde het als volgt:

“Op zo veel manieren heb je afgeleerd om te luisteren naar jouw innerlijke stem. En deze tijd bestaat om je hiernaar terug te brengen. Veel schellen vallen van de ogen. Veel mensen worden wakker en zien dat ze opgegaan zijn in een systeem wat voor een groot deel niet op liefde gebaseerd is. En dat is de bedoeling van deze tijd. Het is de bedoeling om wakker te worden in je eigen wereld en met je onderscheidingsvermogen te voelen wat liefde is voor jou, wie jij bent en wat jouw innerlijke stem zegt.”

Voel jij je geroepen voor een Soul Alignment? Dan kun je 21 september met ons mee op reis. Onze Prayer-avonden duren een uur. Yvette Visser begint met een meditatie en vervolgens is er een prayer, waarbij ze het veld van AGAPE aanroept om ons te helpen bij het thema van de avond.

Prijs: 11 euro
Je kunt je hier aanmelden. Achteraf ontvang je de opname in je mail.

Heb je een vraag? Mail ons dan gerust via contact@agapeuniversallove.com