Dear one,

Wanneer een dierbare is overgegaan naar het licht is de kans groot dat je wordt overvallen door eenzaamheid en verdriet. Misschien voelt het in jouw rouw zelfs alsof je de grip kwijt raakt.

We weten dat het dan extra moeilijk is om te kunnen voelen dat jouw dierbare in een andere vorm bij jou aanwezig blijft. Ook al weet je in je hart dat hij of zij nog zo bij jou aanwezig is.

Je hoeft het niet alleen te doen. Er is zoveel hulp aanwezig vanuit de ongeziene wereld wanneer we ons hiervoor openstellen.

Op deze pagina vind je twee channelings uit het veld van AGAPE. Het veld van onvoorwaardelijke liefde waar onze ziel zich bevindt, waar onze gidsen woorden van wijsheid influisteren en waar ook de zielen van onze dierbaren zich bevinden na hun overgaan.
Bij deze channeling sluit Yvette haar ogen en gaat in afstemming om een antwoord te ontvangen vanuit dit veld. Zij spreekt de woorden die dan komen.*

Daarnaast delen we onderaan deze pagina een helende meditatie met jou waarin je begeleid wordt om contact te maken met jouw dierbare.

Wanneer we ons voor het veld van AGAPE openen ontvangen we boodschappen van hoop, vrede, vrijheid en een gevoel van oneindige liefde. Met onze channelings, meditaties en prayers brengen Avani en ik dit helende veld naar de aarde. We hopen dat je ze net zo steunend en helend ervaart als wij dat doen.


Overgaan naar het licht


Wanneer een ziel op aarde komt in een lichaam wordt het als het geluk heeft met warmte opgevangen en is er een geleidelijke groei. Hoe ziet zo’n ontvangst eruit wanneer iemand zijn of haar lichaam weer verlaat? Is er zoiets als een geleidelijke geboorte in het licht? We stelden er een vraag over aan onze begeleiders. Daar kwam dit prachtige antwoord op:

Rouw

We vroegen het veld welke boodschap ze nu willen delen voor iemand in rouw. Daar kwam dit prachtige gechannelde antwoord op:

Boodschap van de Engel van Liefde

“Namens de Engel van liefde zou ik graag nog een paar woorden spreken over rouw, zou ik graag jou toespreken. Jij die in rouw bent, heartbroken. 

De weg naar het helen van het hart is liefde. De weg die leidt naar het helen van het hart is het helen van de stukjes die gebroken zijn. Tranen zijn vaak het cement, tranen van liefde voor diegene die jij verloren bent, die niet langer bij jou is in dit fysieke leven. 

En waarom rouw soms zo oneindig lijkt, is omdat rouw ruimte nodig heeft en heel veel liefde. Rouw wenst gezien te worden, omarmd te worden, gekoesterd te worden. Omdat rouw in wezen jouw hart is dat lijdt, jouw hart dat gebroken is. 

Wanneer je zo in liefde bij jezelf kunt zijn, de emoties kunt doorvoelen, zonder de verhalen in te gaan van eenzaamheid, slachtofferschap, verlies, niet meer weten hoe je verder kunt. Puur de emoties voelen heelt jouw hart. Wat je daarbij nodig hebt is veel warmte en liefde van anderen. Handen die je aanraken, ogen die je zien, rust, ruimte en natuur. 

En bovenal heeft rouw jou nodig, jouw aanwezigheid, zonder dat je vlucht voor de pijn of het verdriet. Dat je daarin aanwezig bent, zodat je voelt dat je elke keer wanneer je weer een stukje uit je hart heelt met tranen of wanneer jij je pijn of verdriet uit, dat stukje weer gelijmd wordt in je hart. Stukje voor stukje.

Loop er niet van weg, ga het aan. En weet dat wij vanuit de ongeziene wereld altijd voor jou aanwezig zijn. Vleugels van Engelen die om jou heen slaan, jouw geliefde dierbare die zo dichtbij jou is in een nieuwe vorm. Een energetische vorm waarin jullie alsnog kunnen versmelten, samen kunnen zijn.

Laten we samen een meditatie ervaren om te voelen hoe het voelt om zo aanwezig te zijn in het veld van liefde met jouw overleden dierbare.”

Meditatie

Deze meditatie neemt je mee naar het veld van licht waar jij jouw overleden dierbare steeds weer kunt ontmoeten.

p.s. * Het kan zijn dat je het tikken van het dak hoort tijdens deze channeling. Dat is een gevolg van de aanwezige energie.

Meer Agape

Om ons allemaal heen bevindt zich een veld van universele liefde, waar onze gidsen wijze woorden influisteren en helende energie pulseert. Met onze gechannelde boodschappen willen we zoveel mogelijk mensen bekrachtigen in nog meer bewustzijn, liefde en gezondheid.

De channelings en meditatie op deze pagina maken deel uit van ons online pakket ‘Veld van licht, overgaan en rouw’ dat we binnenkort delen, op donatiebasis. Met gechannelde antwoorden op veelgestelde vragen over de ongeziene wereld en diverse helende meditaties. Wil je hiervan op de hoogte blijven? Dan sturen we je graag een mail: