Dear one,

Achter de schermen hebben wij gewerkt aan een prachtige nieuwe journey – versterkend voor onze ziel en ons bekrachtigend in ons licht: 

HET VELD VAN LICHT – een liefdevolle omarming van gouden licht vol warmte en liefde.

We vroegen het veld van AGAPE wat we zouden kunnen delen met mensen die hun dierbare die overgegaan is zo missen. Als reactie kwamen prachtige boodschappen en meditaties die je steeds weer kunt luisteren wanneer je voelt dat je dat nodig hebt. Er ontstond een bad van immense liefde voor iedereen die zich wil verbinden met zijn of haar dierbare in het licht, maar ook met zijn of haar eigen ziel, gidsen en engelen. 

Je vindt gechannelde wijsheid en meditaties over overgaan naar het veld van licht, rouw, het andere bewustzijn in de ongeziene wereld, contact met dierbaren, het verlies van een kind, en jouw verbinding met gidsen en engelen. Daarnaast delen we in deze journey de opname van een Sacred Space-avond die in het teken staat van contact met overleden dierbaren.

Avani en ik bieden deze journey aan op donatiebasis achteraf, zodat deze voor iedereen beschikbaar kan zijn. We hopen dat je hierbij net zoveel heling en liefde ervaart als wij. En fijn als je dit deelt met anderen van wie je weet dat zij troost en steun kunnen gebruiken.

Wie delen de boodschappen?

De meeste boodschappen komen van onze gidsen. Deze kennen we niet bij naam. Wel is het in de Veld van licht-channelings vaak een zelfde groepsenergie die het woord doet. Daarnaast delen we de wijsheid van mijn oom, Dirk. In zijn leven op aarde was hij een liefdevolle leraar en na zijn overgaan is hij dat nog steeds. Op aarde liet hij zijn grote liefde Paul achter, voor wie hij er zoveel als mogelijk is. Samen met Dirk schreef ik het boek Herken mij in vlinders, waarin hij zijn ervaringen deelt vanuit de ongeziene wereld. Het is zijn wens dat zijn boodschappen met zoveel mogelijk mensen worden gedeeld.


Voel je de roep? Dan kun je je hieronder aanmelden. Je krijgt dan toegang tot 16 gechannelde boodschappen en 6 meditaties.

Veld van Licht

 0,00

Categorie: