Bevrijd jezelf van wat jou belemmert om volledig authentiek te zijn. Bevrijd jezelf van het harnas dat je onbewust ontwikkeld hebt om geen pijnlijke emoties te hoeven ervaren als kind.
Bevrijd jezelf van datgene wat niet van jou is maar wel in jouw cellen opgeslagen is, wat je ‘gedownload’ hebt in de eerste zeven jaar van jouw leven. Ervaar jouw oorspronkelijke staat van liefde en licht.


Graag mailen we jou een helende meditatie in het teken van zelfbevrijding. We hopen dat het je helpt om los te laten wat jou niet meer dient.

Over Agape Universal Love

Overal om ons heen bevindt zich een veld van onvoorwaardelijke liefde waar onze ziel zich bevindt, waar onze gidsen woorden van wijsheid influisteren en waar de engelen zingen. Wanneer we ons openen voor deze prachtige dimensie ontvangen we boodschappen van hoop, vrede, vrijheid en een gevoel van oneindige liefde. Met gechannelde boodschappen, meditaties en mystieke journey’s uit dit veld willen we zoveel mogelijk mensen bekrachtigen in nog meer bewustzijn, liefde en gezondheid